Κατηγορίες
Εκκενώσεις Βόθρων
Περιγραφή Επιχείρησης
Εδώ και 25 χρόνια η εταιρεία «Εκκενώσεις Βόθρων», στην Κατερίνη, προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Νομό Πιερίας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε την εκκένωση του βόθρου σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογικό εξοπλισμό άριστης ποιότητας και μηχανήματα υψηλής πίεσης που παρέχουν μέγιστη απορροφητικότητα, πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε εργοστάσια και ξενοδοχεία της περιοχής αλλά και όλου το νομού και προβαίνουμε στην άντληση και τη μεταφορά λυμάτων σε εγκεκριμένους χώρους. Το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας μας, με τη βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού που έχει στη διάθεσή του, μπορεί να διεκπεραιώσει με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε αποστολή και να του ανατεθεί. Παρέχουμε τόσο στον ιδιώτη, όσο και στον επαγγελματία ολοκληρωμένες λύσεις και, χάρη στον ιδιόκτητο στόλο μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και να επιλύσουμε κάθε σας πρόβλημα γρήγορα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στην εταιρεία Εκκενώσεις Βόθρων στην Κατερίνη αναλαμβάνουμε την εκκένωση βόθρων σε:
Μονοκατοικίες
Πολυκατοικίες
Επιχειρήσεις
Ξενοδοχεία
Καταστήματα
Εργοστάσια
Πρατήρια καυσίμων

Πανελλαδική κάλυψη.

Άντληση και Μεταφορά Λυμάτων

Διαθέτουμε:
Ισχυρά μηχανήματα μεγάλης αναρρόφησης, για την άντληση λυμάτων
Ιδιόκτητο στόλο 7 βυτιοφόρων οχημάτων, χωρητικότητας 15 τόνων και 25 τόνων που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή μεταφορά των λυμάτων Εξυπηρετούμε χώρους κατοικιών, ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια, νοσοκομεία κ.λπ. σε όλο το νομό Πιερίας.

Άντληση και Μεταφορά Υδάτων

Αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων από κατοικίες και αποθηκευτικούς χώρους που έχουν πλημμυρίσει, από υπόγεια, ισόγεια, επαγγελματικές αποθήκες που έχουν πληγεί λόγω έντονων καιρικών συνθηκών, από φρεάτια που έχουν φράξει κ.λπ.
Το έμπειρο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με το στόλο μας, μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία.

Καθαρισμοί βιολογικών εγκαταστάσεων


Στοιχεία Αναζήτησης: Εκκενώσεις Βόθρων, - Άντληση Και Μεταφορά Λυμάτων, Άντληση Και Μεταφορά Υδάτων, Αποφράξεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πανελλαδική κάλυψη
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
24 ωρο
 
Μοιράσου το: