Κατηγορίες
Γαστρεντερολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Βαγγέλης Β. Μητσέλος
Νοσοκομεία εκπαίδευσης: Stockholm Karolinska University Hospital-Ηπατολογία Uppsala University Hospital-Γαστρεντερολογία Karlstad Central Hospital-Γαστρεντερολογία Υψηλή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών συνδυάζοντας την σύγχρονη τεχνολογία με την ιατρική κατάρτιση, με δυνατότητες στην επεμβατική γαστρεντερολογία (ενδοσκοπική πολυπεκτομή, γαστροστομία, χρωμοενδοσκόπηση).
H κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων στο ιατρείο δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας να είναι ευχάριστη. Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται τεχνικές σύμφωνα με την πρόοδο της τεχνολογίας κα της επιστήμης. Παράλληλα διαθέτουμε τον πλέον καινοτόμο εξοπλισμό ώστε να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης ιατρικής. Οι μέθοδοι αποστείρωσης είναι σχολαστικές και σύμφωνες με τους κανόνες της επιστήμης.
Πιστεύουμε πως οι ασθενείς μας, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένοι, προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά με τις δυνατότητες θεραπείας, το κόστος και τη διατήρηση της καλής τους υγείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πλήρης προληπτικός έλεγχος στον καρκίνο παχέος εντέρου και στομάχου με ανώδυνη κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση, χρήση CO2.
Πολυπεκτομές – Βιοψίες.
Φλεγμονώδης νόσος εντέρου.
Ευερέθιστο έντερο.
Παθήσεις ήπατος, χοληφόρων, παγκρέατος.
Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση – Έλκος – Δυσπεψία.
Αιμορροϊδοπάθειες – Εκκολπώματα.
Ενδοσκοπική τοποθέτηση γαστρικού σωλήνα σίτισης (γαστροστομία).

Στοιχεία Αναζήτησης: Γαστρεντερολογος, Αρτα, Ηπατολογος, Ιατρειο, Ενδοσκοπηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Άρτα, Φιλιππιάδα, Μενίδι και Αμφιλοχία.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη από 08:30 έως 14:00 & από 17:30 έως 20:30
Παρασκευή από 08:30 έως 14:00
Παρασκευή απόγευμα & Σάββατο κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: