Κατηγορίες
Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Βιοπαθολόγοι - Μικροβιολόγοι, Νοσηλεία & Εξετάσεις Κατ Οίκον
ΕΔΟΕΑΠ
ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη Κατ Οίκον
ΕΤΑΑ
ΕΤΑΠ - ΜΜΕ
ΕΤΕΑ
ΕΤΕΑΜ
ΙΚΑ
ΝΑΤ
ΤΑΠΕΠΑ
ΤΑΠΙΤ
ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΕΑΔΥ
ΤΕΑΙΤ
ΤΕΑΠΑΣΑ
ΤΠΔΥ
ΤΥΠΑΤΕ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και αντιδραστήρια τελευταίας γενιάς. Οι αναλυτές του εργαστηρίου μέσω ενδοεπικοινωνίας με το σύστημα πλήρους μηχανοργάνωσης και αυτοματοποίησης (bar code κ.λπ.) λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο προσφέροντας στο εργαστήριο, άρτιες υπηρεσίες στον διαγνωστικό τομέα από τον Φεβρουάριο του 2000.
Το ανθρώπινο γίγνεσθαι και η συνεχής προσωπική παροχή ιατρικών υπηρεσιών από την αρχή λειτουργίας του εργαστηρίου, η διαρκής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωση για τα νέα επιστημονικά δεδομένα, παρέχουν υπηρεσίες υψηλής και εγγυημένης ποιότητας, αναγνωρισμένες από τους χιλιάδες μεταξύ σας που μας εμπιστεύεσθε και που για την αναγνώρισή σας σ’ αυτή την προσπάθειά μας, σας ευχαριστούμε πολύ!
ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το μικροβιολογικό περιλαμβάνει:

  • Μικροβιολογικό Τμήμα
  • Ανοσολογικό Τμήμα
  • Τμήμα ορμονολογικών προσδιορισμών και νεοπλασματικών δεικτών
  • Βιοχημικό Τμήμα
  • Αιματολογικό Τμήμα
  • Εξετάσεις Πηκτικού Μηχανισμού
  • Μοριακό Τμήμα

Το εργαστήριο λειτουργεί καθημερινά πρωινές ώρες 6:30 - 12:00. Απόγευμα Τρίτη - Πέμπτη 17:30 - 20:30. Το Σάββατο 8:30 - 11:30.
Οι αιμοληψίες, οι εξετάσεις ούρων, κολπικών και τραχηλικών εκκριμάτων διενεργούνται στον χώρο μας Δευτέρα - Παρασκευή
6:30 πμ - 10:30 μμ και Σάββατο 8:30 - 11:30 πμ χωρίς ραντεβού.
Για αιμοληψίες κατ΄οίκον επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή on-line και το εργαστήριό μας θα προγραμματήσει άμεσα το ραντεβού σας. Αν επιθυμείτε την επίλυση οποιασδήποτε άλλης απορίας η ιατρός θα χαρεί να σας βοηθήσει Αιμοληψίες μέσα στο εργαστήριο καθώς και στο χώρο σας... από την ιατρό μας και το έμπυρο προσωπικό εξασφαλίζει άρτια αποτελέσματα.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίδονται στο ιατρείο, μέσω e-mail, με sms, όπως ακόμα και on - line οπού μπορείτε να τα παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας έναν προσωπικό κωδικό που παραχωρείται από το ιατρείο μας ύστερα από την αιμοληψία.

Κατ’ οίκον – Άλιμος – Παλ. Φάληρο – Άγ. Δημήτριος.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εξετασεις, Check Up, Αιμοληψιες Κατ Οικον, Γενικες Εξετασεις Αιματος, Προγεννητικος Ελεγχος, Σπερμοδιαγραμμα, Βιοχημικες Εξετασεις, Αιματολογικες Καλλιεργειες, Κολπικες Καλλιεργειες, Μοριακος Ελεγχος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κατ' οίκον εξυπηρέτηση Άλιμος, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος.
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: