Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   Κιν: 6973663323
Περιγραφή Επιχείρησης
H GEORGAKOPOULOS TRANS, με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των Γενικών & Ειδικών Μεταφορών και των Μετακομίσεων.
Πάντα με ευθύνη και στις καλύτερες τιμές, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση κάθε είδους έργου με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελούμενο από μαραγκό, ψυκτικό, ηλεκτρολόγο κ.ά., ικανοποιεί κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη μετακόμιση.
Κινούμενοι πάντα βάσει των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων, δίνουμε σημασία στην προσωπική επαφή με τον πελάτη, από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.
Ο στόλος μας αποτελείται από συρόμενο φορτηγό 40 τόνων, φορτηγό όχημα 10 τόνων με υδραυλική πόρτα, ανυψωτικό μηχάνημα μετακομίσεων 25 μέτρων, αλλά και ένα δίκτυο συνεργατών που καλύπτουν κάθε απαίτηση σε όλη την Ελλάδα.
Με άδεια διεθνών μεταφορών, πραγματοποιούνται εμπορικές μεταφορές με ταχύτητα, ευθύνη και συνέπεια στα Βαλκάνια και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρεία μας και να σας εξυπηρετήσουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μετακομίσεις, Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα & την Ευρώπη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στη μεταφορά οικοσκευών, εμπορευμάτων & δημοσίων υπηρεσιών, με ασφαλιστική κάλυψη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μετακομισεις Σε Ελλαδα & Εξωτερικο, Αμπαλαζ, Συσκευασιες, Αποσυσκευασιες, Ανυψωσεις, Αποθηκευσεις, Μεταφορα Ευθραυστων Αντικειμενων, Συναρμολογηση Επιπλων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Σε όλη τη Ελλάδα και Ευρώπη
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη εξυπηρέτηση
 
Μοιράσου το: