Κατηγορίες
Σκαλωσιές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2105775466  Κιν: 6932566119
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία "ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ" ειδικεύεται, εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες, στην ενοικίαση και τοποθέτηση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιών) σε όλη την Ελλάδα, με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων που θα εργαστούν πάνω στη σκαλωσιά. Η σκαλωσιά τοποθετείται βάσει των κανονισμών του κράτους και περιλαμβάνονται μεταλλικά δάπεδα ασφαλείας (όχι ξύλινα μαδέρια), μεταλλικές πλάτες, τερματικά σκαλωσιάς και κλίμακες ανόδου (σκάλες), για την εύκολη πρόσβαση στο κάθε επίπεδο της σκαλωσιάς. Οι σκαλωσιές τοποθετούνται κατά κύριο λόγο στην πρόσοψη του κτηρίου, για οποιαδήποτε εργασία που μπορεί αυτό να χρειαστεί στο στάδιο της κατασκευής / ανακαίνισής του, όπως π.χ. χρωματισμούς, σοβατίσματα, τοποθέτηση κουφωμάτων - υαλοπετασμάτων κ.ά. Κατά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των σκαλωσιών, οι επιβλέποντες μηχανικοί και αρχιτέκτονες, κατασκευαστές - εργολάβοι, ζητούν τα πιστοποιητικά των σκαλωσιών, τα οποία η κάθε εταιρεία ενοικιάσεων ικριωμάτων είναι υποχρεωμένη να τους παρέχει.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Layher, τη μεγαλύτερη γερμανική εταιρεία κατασκευής ικριωμάτων, γνωστή για την ανωτερότητα των προϊόντων της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οι γερμανικές σκαλωσιές παρέχουν ολοκληρωμένη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην οικοδομή, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε κατασκευής, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη, σε κτίριο Ιδιώτη ή σε χώρο Βιομηχανίας. Αναλόγως την εργασία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί, είναι απαραίτητο να καλυφθεί η σκαλωσιά με δίχτυ ασφαλείας (λινάτσα), καθώς και να τοποθετηθεί σοβατεπί ασφαλείας για την προστασία π.χ. των πεζών έναντι τυχόν πτώσης αντικειμένου - εργαλείου.
Διατίθενται προς ενοικίαση - πώληση: Σκαλωσιές πρόσοψης, Πύργοι σκαλωσιάς (σταθεροί - κυλιόμενοι), Σκαλωσιές πεζοδρομίου, Σκαλωσιές δεξαμενών (εργοστάσια ενέργειας), Σκαλωσιές υποστύλωσης, Προεκτάσεις - Πρόβολα σκαλωσιάς, Πλατφόρμες ασφαλείας, Εξωτερικά κλιμακοστάσια πρόσβασης σκαλωσιάς, Κρεμαστές σκαλωσιές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κινητες Σκαλωσιες, Ικριωματα, Κερκιδες, Ενοικιαση Σκαλωσιων, Σκαλωσιες Μεταλλικες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Πιστοποιητικό Layher
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος