Κατηγορίες
Γυμναστήρια, Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Flow Center
Ο Ιπποκράτης, πατέρας της Ιατρική έλεγε «κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν».
To FLOW CENTER είναι μια παρέα που δημιουργήθηκε για να ασπαστεί αυτή τη θεωρία και να μας μυήσει στη Yoga, το Pilates και την ολιστική διατροφή, μέσα σε ένα χώρο φιλικό και προσιτό.
Σκοπός μας είναι να μπορούμε όλοι να εναρμονίσουμε τον εαυτό μας με την φύση μας και να τον απαλλάξουμε από την αρνητική ενέργεια και τις τοξίνες που μας προκαλεί η καθημερινότητα. Έτσι λοιπόν σας περιμένουμε σε ένα χώρο που θα έρθετε να φτιάξουμε μαζί το πρόγραμμά σας πάνω στις ανάγκες σας και τον χρόνο σας. Στον χώρο μας θα σας κεράσουμε τσάι ζεστό ή κρύο, αλλά εσείς μπορείτε να επιλέξετε και από το ψυγείο μας φρέσκους 100% βιολογικούς χυμούς coldpressed, smoothies και υγιεινά χειριποίητα σνακ.
Στο FLOW CENTER πάμε κόντρα στο «μαζικό κύμα» των γυμναστηρίων και έχουμε σε όλα μας τα ομαδικά μαθήματα έως 8-10 άτομα, ενώ τα μαθήματα pilates reformer είναι με 4 άτομα.
Σκοπός μας είναι η εξατομικευμένη άσκηση και το προσωποποιημένο πρόγραμμα σε προσιτές τιμές. Επίσης οι καθηγητές μας έχουν πολύ μεγάλη εμεπιρία στον χώρο και είναι οι ίδιοι που εκπαιδεύουν και τους νέους καθηγητές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τι μπορείτε να απολαύσετε στο FLOW CENTER
Reformer, Yoga, Face Yoga, Aerial Yoga, αλλά και Ολιστική Διατροφή! Pilates mat & Pilates reformer.
Στο FLOW CENTER μπορείτε να βρείτε ατομικά, ομαδικά μαθήματα Pilates, Pilates.
Ο Joseph Pilates είχε πει ότι “σε 10 μαθήματα θα νιώθετε την διαφορά, σε 20 μαθήματα θα μπορείτε να την δείτε και σε 30 μαθήματα θα έχετε ένα καινούργιο σώμα».
Το Pilates mat αλλά κυρίως το Pilates Reformer μεταμορφώνει ολοκληρωτικά το σώμα, προσφέροντας σύσφιγξη, μυϊκή ενδυνάμωση και γράμμωση. Βοηθά το σώμα να ευθυγραμμιστεί σωστά και προσφέρει σταδιακή αντίσταση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Pilates, Yoga, Aerial Yoga, Pilates Reformer, Face Yoga
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ψυχικό, Φιλοθέη, Αθήνα, Χολαργός, Παπάγου, Αγ. Παρασκευή, Αμπελόκηποι
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη από 09:00 έως 13:00 & από 17:00 έως 21:30
Τετάρτη και Παρασκευή από 17:00 έως 21:30
Σάββατο από 11:00 έως 13:00
 
Μοιράσου το: