Κατηγορίες
Στρώματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η VICKY STROM με την πολυτελή πείρα στον χώρο της Στρωματοποιίας από το 1958, τον κατάλληλο εξοπλισμό, το υπεύθυνο προσωπικό, επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά και υιοθετώντας τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις είναι σε θέση να κατασκευάσει για εσάς μια σειρά στρωμάτων που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.
Η VICKY STROM είναι η μόνη εταιρεία που επιτρέπει στους πελάτες της την πρόσβαση στους χώρους κατασκευής, έτσι ώστε να διαπιστώσουν και μόνοι τους την τήρηση προδιαγραφών του τύπου στρώματος που έχουν προεπιλέξει.
Όσο για τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας, που δεν θέλουν κάποιον τύπο στρωμάτων που εμείς διαθέτουμε και έχουμε επιλέξει, με τις χρήσιμες συμβουλές των τεχνιτών μας, μπορούν να δημιουργήσουν έναν δικό τους συνδυασμό υλικών, καλύπτοντας έτσι οποιεσδήποτε οικονομικές ή σωματικές απαιτήσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πρωτοτυπούμε και καλύπτουμε τις οποιεσδήποτε οικονομικές και σωματικές ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.
Ελάτε στη VICKY STROM και δημιουργήστε μόνοι σας τον τύπο στρώματος που εσείς επιθυμείτε, με τον δικό σας συνδυασμό υλικών και φυσικά με τις χρήσιμες συμβουλές των τεχνιτών μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοπεδικα Ορθοπαιδικα Στρωματα, Υποστρωματα, Ανατομικα Στρωματα, Βιοτεχνια Στρωματων, Χειροποιητα Στρωματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: