Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΞΙΦΑΡΑ, Ψυχολόγος Υγείας, MSc, Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια , Τηλ: 2106635917  Κιν: 6944727503 Email: kxifara@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Κωνσταντίνα Ξιφαρά είναι η δημιουργός της Επίλυσης: Χώρος Ψυχοσυναισθηματικής Υγείας. Κύριο μέλημα είναι η προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ωρίμανσης, η αυτοβελτίωση και η βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων. Η επίλυση δυσκολιών σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σε σχέση με το άτομο αλλά και το σύνολο στο οποίο ανήκει.
Η Κων/να Ξιφαρά είναι Ψυχολόγος απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών πάνω στον τομέα της Ψυχολογίας Υγείας από το Παν/μιο Bath της Μ. Βρετανίας. Είναι άρτια εκπαιδευμένη συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια ατόμου, ζεύγους, οικογένειας, ομάδας και αποτελεί μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Συστημικών Θεραπευτών. Επίσης, έχει εξειδικευτεί στη διάγνωση και αποκατάσταση ειδικών μαθησιακών δυσκολιών και στη θεραπευτική τεχνική του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.Τέλος, έχει εκπαιδευτεί στην αξιολόγηση επαγγελματικού προσανατολισμού και επαγγελματικής συμβουλευτικής.
Έχει επαγγελματική εμπειρία με ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και ψυχοσωματικά προβλήματα. Έχει εργαστεί στο Ναυτικό Νοσ/μείο Αθηνών παρέχοντας ψυχολογική στήριξη σε νευρολογικούς ασθενείς και τις οικογένειές τους. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας και το Alzheimer ως επιστημονικός εξωτερικός συνεργάτης του Στρατιωτικού Νοσ/μείου Αθηνών, Έχει εμπειρία με ψυχωτικούς και οριακούς ασθενείς στα πλαίσια άσκησης της στο Κέντρο Αποκατάστασης του Αιγινητείου. Τέλος, έχει εμπειρία με παιδιά και εφήβους με μαθησιακές δυσκολίες, ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς, ΔΕΠ-Υ, δυσκολίες στην επικοινωνία, χαμηλή αυτοεκτίμηση έχοντας εργαστεί ως υπεύθυνη ψυχολογος σε κέντρο ειδικών θεραπειών και αποκατάστασης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Επίλυση προσφέρει μια ολιστική παρέμβαση και ως αποτέλεσμα αυτού πλαισιώνεται με τους κατάλληλους συνεργάτες έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει αποτελεσματική και πραγματικά επιστημονική προσέγγιση σε κάθε εξειδικευμένο ζήτημα που καλούμαστε να επιλύσουμε. Υπάρχουν συνεργασίες με ειδικότητες όπως ψυχιάτρος, νευρολόγος, λογοθεραπευτής, ειδικός παιδαγωγός, παιδοψυχολόγος.
Υπηρεσίες

 • Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων Ψυχολογική Στήριξη Παιδιών – Εφήβων
 • Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες
 • Συμβουλευτική Ζεύγους
 • Συμβουλευτική Γονέων
 • Ομαδική Ψυχοθεραπεία
 • Ψυχολογική Στήριξη Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις
 • Ομάδες Αυτογνωσίας – Αυτοβελτίωσης
 • Ομάδες Παιδιών και Εφήβων
 • Ψυχολογική Αξιολόγηση
 • Αξιολόγηση Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Επαγγελματική Συμβουλευτική
 • Βιωματικά Σεμινάρια
 • Υπηρεσίες Διαδικτυακής Θεραπείας: θεραπεία μέσω Skype

Στοιχεία Αναζήτησης: Καταθλιψη, Αγχος, Κρισεις Πανικου, Φοβιες, Ατομικη Ψυχοθεραπεια, Ψυχοσωματικες Ασθενειες, Χρονιες Παθησεις, Σκληρυνση Κατα Πλακας, Νευρολογικες Διαταραχες, Ομαδικη Ψυχοθεραπεια, Θεραπεια Ζευγους, Οικογενειακη Θεραπεια, Ψυχολογικη Στηριξη Παιδιων, Ψυχολογικη Στηριξη Εφηβων, Μαθησιακες Δυσκολιες Συμβουλευτικη Γονεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: