Κατηγορίες
Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης, Επαγγελματικά Ψυγεία, Εξοπλισμός Εστιατορίων & Ζαχαροπλαστείων, Εξοπλισμός Ξενοδοχείων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Υπεύθυνος Μηχανολόγος Μηχανικός , Τηλ: 2117707227  Κιν: 6946001344 Email: m.giannopoulos@kec.gr
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία K.E.C. Design ιδρύθηκε την άνοιξη του 2011 με σκοπό τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά στον τομέα του Foodservice & Laundry Consultancy και στα πρώτα βήματα, η δραστηριότητά της περιλάμβανε:
Μελέτη - οργάνωση εξοπλισμού χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια – catering – ξενοδοχεία κ.λπ.)
Μελέτη - οργάνωση εξοπλισμού επαγγελματικών ξενοδοχειακών μονάδων πλυντηρίων ιματισμού.
Αναλυτικές προδιαγραφές εξοπλισμού και σύνταξη προϋπολογισμού. Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη εξοπλισμού και σύνταξη προϋπολογισμού.
Παρακολούθηση - Επίβλεψη εργασιών (οικοδομικά - ηλεκτρομηχανολογικά – παράδοση εξοπλισμού).
Μετά από ένα χρόνο επιτυχούς παρουσίας μας και με συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των παροχών προς τους πελάτες μας, επιτύχαμε συνεργασία με την Electrolux-Professional, τη μεγαλύτερη εταιρεία εξοπλισμού μαζικής εστίασης και πλύσης ιματισμού στον κόσμο, ώστε να διαθέτουμε τα προϊόντα της. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλέον τον σχεδιασμό, την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση όλου του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης και πλύσης ιματισμού που απαιτείται για την αποδοτική, σωστή και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η K.E.C. Design είχε, έχει και θα έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα και πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνας και ιματισμού αλλά και ταυτόχρονα να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της παρέχοντας υψηλού επιπέδου μελέτη και διάταξη του εξοπλισμού, που θα εξασφαλίζει την απαραίτητη λειτουργικότητα των προϊόντων και την απόδοση της επιχείρησή σας. Η 12ετής εμπειρία των στελεχών της και η τεχνογνωσία τους είναι σε θέση να λύσουν κάθε απορία σας.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Ανοξείδωτες Κατασκευές
 • Μηχανήματα Προετοιμασίας
 • Μαγειρικές συσκευές
 • Μαγειρικές συσκευές βιομηχανικής παραγωγής
 • Φούρνους
 • Ψύξη
 • Πλυντήρια Πιάτων
 • Self Service - Buffet
 • Συστήματα Διανομής Τροφίμων
 • Συστήματα Εξαερισμού Κουζίνας
 • Πλυντήρια Ιματισμού και στεγνωτήρια

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η εταιρεία K.E.C. Design βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της, παρέχοντας με τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο τεχνική υποστήριξη. Από την παράδοση και την εγκατάσταση, μέχρι και τη συντήρηση του εξοπλισμού. Συνεργάζεται με έμπειρους τεχνικούς με 20ετή εμπειρία στον επαγγελματικό εξοπλισμό του ομίλου της Electrolux - Professional. Η μακρά εμπειρία μας και η ικανοποίηση των πελατών με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μηχανηματα Προετοιμασιας, Μαγειρικες Συσκευες Βιομηχανικης Παραγωγης, Φουρνος, Ψυξη, Πλυντηρια Πιατων Επαγγελματικα, Self Service Buffet, Συστηματα Διανομης Τροφιμων, Συστηματα Εξαερισμου Κουζινας, Πλυντηριο Ιματισμου Και Στεγνωτηρια, Εξοπλισμος Καφε, Εξοπλισμος Εστιατοριου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: