Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Ανακύκλωση Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
ΑΠΟΣΥΡΣΗ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Η εταιρεία μας ως πιστοποιημένο μέλος του επίσημου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης οχημάτων Ελλάδας ΕΔΟΕ, εφαρμόζει διαδικασίες κατά τα πρότυπα ISO 9001 και 14001 προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας.
 Σε εμάς θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο χώρο της ανακύκλωσης του αυτοκινήτου. Προτεραιότητά μας να τηρούνται οι νομοθετικές απαιτήσεις, ενώ στοχεύουμε διαρκώς στη βελτίωση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιδόσεών μας. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη διαγραφή και την απόσυρση του αυτοκινήτου σας, και επιπλέον τη μεταφορά του αυτοκινήτου σε περίπτωση που δεν μπορεί να κινηθεί αυτοδύναμα.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η πολυετής εμπειρία και παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, μας έχουν εδραιώσει ως ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στη δυτική Ελλάδα. Διαθέτουμε ανταλλακτικά αυτοκινήτων όλων των τύπων, καθώς ο στόλος μας ανανεώνεται αδιάκοπα. Η άμεση πρόσβασή μας στην αγορά της Ευρώπης με απευθείας εισαγωγές, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και τιμή στην αγορά.
Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Πώληση Μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων όλων των τύπων.
  • Αποστολή ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα.
  • Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία για την οριστική διαγραφή ΙΧ αυτοκινήτων.
  • Κάνουμε οριστική διαγραφή και απόσυρση αυτοκινήτων σύμφωνα με το Π.Δ. 116/2004.
  • Δεχόμαστε αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Οχηματων, Ανακυκλωση Αυτοκινητων, Μεταχειρισμενα Ανταλλακτικα Αυτοκινητων, Αποσυρση, Διαγραφη Αυτοκινητων, Αποσυρση Αυτοκινητων, Οριστικκη Διαγραφη, Διαλυτηριο, Ανακυκλωση Μπαταριων, Διαλυτηριο Αυτοκινητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 17:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: