, 2310526112
,
Κατηγορίες
Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις, Χρώματα & Βερνίκια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρεία Τερζάκης είναι από τις παλαιότερες και πρωτοπόρες εταιρείες που ασχολούνται με ποιοτικές μονώσεις στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αποτελείται από αξιόπιστους έμπειρους τεχνίτες, σε συνεργασία με μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ότι αφορά το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα, ιδιωτικά και δημόσια έργα.
Ιδρύθηκε το 1976 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και διευθύνεται από τον Τερζάκη Χρήστο, ιδρυτή και εμπνευστή του όλου εγχειρήματος, και τον υιό Νικόλαο, η εταιρεία «Τερζάκης» διαθέτει 40ετή εμπειρία στον κατασκευαστικό και εμπορικό τομέα.
Από την ίδρυσή μας, είμαστε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με μονώσεις και εξωτερικές ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε υλικά που χρειάζεστε για τις εργασίες σας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για κάθε απορία που θα προκύψει στη χρήση ενός υλικού. Το ειδικά εκπαιδευμένο και μόνιμο προσωπικό μας εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα εργασίας στη μόνωση και την ανακαίνιση του οικήματός σας. Μετά το πέρας των εργασιών μας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Τα έργα που αποπερατώθηκαν έως και σήμερα, σε όλη την επικράτεια, πιστοποιούν τη σταθερή και επιτυχή διαρκή παρουσία μας, στο χώρο των μονώσεων. Εξειδικευμένο και αξιόπιστο συνεργείο, φερεγγυότητα και τεχνογνωσία είναι τα χαρακτηριστικά μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία προσφέρει πάσης φύσεως μονωτικές εργασίες, εργασίες θερμομόνωσης, στεγάνωσης και βιομηχανικές μονώσεις (λαμαρινομόνωση, ψεκασμός πολυουρεθάνης, φυτεμένα δώματα με μεμβράνη PVC) αναλαμβάνοντας μελέτη και κατασκευή.
Διαθέτουμε ένα μεγάλο φάσμα μονωτικών υλικών άμεσα και στον χώρο σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Θερμομονωσεις Δωματων Τοιχιων, Στεγανοποιησεις, Υγρομονωσεις Waterproofing, Κατασκευη Υπογειων Δεξαμενων, Μονωσεις, Στεγανωση Πιλοτης, Υγρασια, Monosi, Θερμομονωση, Building Protection
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: