Κατηγορίες
Ογκολόγοι - Ακτινοθεραπευτές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ , Τηλ: 2810528007 
Περιγραφή Επιχείρησης
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Επιστημονικός Υπεύθυνος του ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παθολογικής - Ογκολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ.
Συνεργαζόμενη μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Εργαστήριο Βιολογίας του Καρκίνου στο Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) από τον Απρίλιο 2013.
Παράλληλα με την επιστημονική μου δραστηριότητα στην Ελλάδα έχω συνεχή συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία όπου μετεκπαιδεύτηκα: Medical Oncology Unit of the Churchill and John Radcliffe Hospitals και στο Department of Clinical Pharmacology in the Radcliffe Infirmary University of Oxford, Μεγάλης Βρετανίας Center for Human Genetics O&N1, Katholieke Universiteit (KU) και του Department of Digestive Oncology, University Hospital Gasthuisberg Leuven, Βελγίου.
Ο χώρος της Ογκολογίας είναι ένας ιδιαίτερος χώρος στην ιατρική καθημερινή πραγματικότητα, ο οποίος απαιτεί εξειδίκευση και ευαισθησία.
Σήμερα, μόνο με τη στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων ιατρικών ειδικοτήτων, σε όλα τα επίπεδα, μπορούμε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την αρτιότερη ιατρική φροντίδα στους ογκολογικούς ασθενείς μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Κύριος στόχος, μέσα από αυτή τη δραστηριότητά μου είναι η παροχή όλων των σύγχρονων Παθολογικών – Ογκολογικών υπηρεσιών:

  • Κλασικές και σύγχρονες χημειοθεραπείες
  • Νέες μοριακές εξατομικευμένες θεραπείες
  • Παρακολούθηση
  • Διαγνωστική προσέγγιση
  • Πρόληψη
  • Γενετική συμβουλευτική

H υψηλού επιπέδου παροχή ογκολογικών υπηρεσιών στον ιδιωτικό ιατρικό χώρο, με κέντρο τον ασθενή και την οικογένειά του, με βάση τα διεθνή standards και πάντα με την παρουσία έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε οργανωμένο κλινικό περιβάλλον είναι για μένα αποκλειστική προτεραιότητα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Συγχρονες Χημειοθεραπειες, Παρακολουθηση, Προληψη, Διαγνωση, Γενετικη Συμβουλευτικη, Νεες Μοριακες Εξατομικευμενες Θεραπειες, Ογκολογος, Χημειοθεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ηράκλειο Κρήτης, Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Χανιά, Ρέθυμνο, Ιεράπετρα Λασιθίου, Επάνω Ελούντα Λασιθίου Κρήτης
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: