Κατηγορίες
Κέτερινγκ (Catering), Τροφοδοσία Επιχειρήσεων, Είδη Γάμου & Βάπτισης, Οργάνωση Γάμου - Εκδηλώσεων
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία La Fourchette Ιωάννου Έκτωρ & ΣΙΑ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του Catering και του Events Management. Αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας έως και την υλοποίησή της, την τροφοδοσία επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και καθημερινές τροφοδοσίες εταιρειών, κατασκηνώσεων, κυλικείων, εστιατορίων και άλλων. Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας είναι ο διακεκριμένος chef Έκτορας Ιωάννου.
Η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει πρότυπο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, είναι προσηλωμένη στην αρχή της ποιότητας και φροντίζει οι διαδικασίες που εφαρμόζει να είναι σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους από τις κρατικές υπηρεσίες ελέγχου του ΕΦΕΤ και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000:2005.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Υπηρεσίες Catering για:

  • ΓΑΜΟ
  • ΒΑΠΤΙΣΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΤΥ
  • ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – EVENTS – ΕΚΘΕΣΕΙΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΙΤΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ


Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακές ή μοντέρνες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, δημιουργικά μεσογειακά πιάτα και ιταλικές συνταγές. Παράλληλα αν επιθυμείτε να «ταξιδέψετε» με εξωτικές γεύσεις, έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε πιάτα της κινέζικης ή πολυνησιακής κουζίνας και αυθεντικό sushi. Φυσικά στη διάθεσή σας είναι και η κλασική και δοκιμασμένη επιλογή πιάτων Barbeque που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας.
Αναλαμβάνουμε επίσης και την παροχή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και το έμψυχο δυναμικό που περιλαμβάνει μετρ, μάγειρες, σερβιτόρους.


Στοιχεία Αναζήτησης: Catering, Οργανωση Μπουφε, Κετερινγκ Γαμου, Κετερινγκ Βαπτισης, Τροφοδοσιες Εστιατοριων, Τροφοδοσιες Εταιρειων, Επαγγελματικες Εκδηλωσεις, Event, Δεξιωσεις Fingerfood, Μπαρμπεκιου, Τροφοδοσια Συνεδριων, Μεσογειακη Κουζινα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Ευρώπη.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: