Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΣΑΣ , Τηλ: 2310582412  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Πέτρος Μπέσας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1981.
Από την Οδοντιατρική Σχολή αποφοίτησε το 2005 και κατόπιν εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Το 2007 μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία για να συνεχίσει την επαγγελματική και μετεκπαιδευτική του πορεία.
Κατά τη διάρκεια των χρόνων εργασίας παρακολούθησε μετεκπαιδευτική προγράμματα επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής της Βρετανικής Ακαδημίας Επανορθωτικής Οδοντιατρικής (British Academy of Restorative Dentistry – BARD).
Το Σεπτέμβριο του 2009 ξεκίνησε στο Queen Mary University of London τριετές ολικής απασχόλησης πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία το οποίο ολοκλήρωσε το 2012 με την παράδοση διπλωματικής διατριβής.
Έχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής στα προγράμματα μετεκπαίδευσης της Βρετανικής Ακαδημίας Επανορθωτικής Οδοντιατρικής στην Ελλάδα και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια συνεχούς επιμόρφωσης παγκοσμίως κυρίως σε θέματα Περιοδοντολογίας – Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής.
Από το 2014 διατηρεί ιδιωτική οδοντιατρική κλινική στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης. Επίσης επισκέπτεται κλινικές συναδέλφων της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας περιστατικά Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας.
Το ιατρείο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της περιοδοντολογίας και των εμφυτευμάτων, με τεχνικές ανάπλασης οστού και πλαστικής ούλων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Επιδίωξη του Ιατρείου είναι η σωστή διάγνωση, η συζήτηση εναλλακτικών σχεδίων θεραπείας καθώς και η παροχή εξατομικευμένης οδοντιατρικής θεραπείας ανάλογης των λειτουργικών και αισθητικών προσδοκιών.

  • Εμφυτεύματα
  • Περιοδοντολόγος
  • Πλαστική ούλων
  • Ανάπλαση οστού

Στοιχεία Αναζήτησης: Περιοδοντολογος, Θεραπεια Ουλων, Εμφυτευματα, Λευκανση, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Αναγεννηση Οστου, Σφραγισματα, Εξαγωγη Εγκλειστων Δοντιων, Αφαιρεση Κυστεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τρίτη από 09:00 έως 13:00 & από 17:00 έως 21:00
Τετάρτη από 15:00 έως 21:00
Πέμπτη από 09:00 έως 15:00
Παρασκευή από 13:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: