, 2310689517
, ,
Κατηγορίες
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Σε εμάς θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ για μοντέλα των εταιριών Alfa Romeo, Audi, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Hummer, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota και VW.
Επίσης αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα καινούριο αυτοκίνητο ή να ανταλλάξετε το παλιό σας, τότε σίγουρα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στην Auto Market Papas σίγουρα θα βρείτε την απαιτούμενη υπευθυνότητα και συνέπεια. Σε μας θα βρείτε εγγυημένες λύσεις.
Η εταιρία Auto Market Παπάς εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται με συνέπεια, σεβασμό και αξιοπιστία στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων διατηρώντας αναλλοίωτη την παρουσία της στην αγορά αλλά και ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το όνομα της. Ως απόρροια της ανοδικής πορείας και της αύξησης του πελατολογίου της τα τελευταία χρόνια λειτουργεί η νέα μονάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3500τ.μ. που βρίσκονται στον κόμβο της Εγνατίας οδού άνωθεν περιφερειακού Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Η εταιρία Auto Market Papas συνεχίζει την αναπτυξιακή της πολιτική και την συνεχόμενη αναβάθμιση των υποδομών της έχοντας ως κύριο άξονα την ποιότητα και την ορθή εξυπηρέτηση των πελατών της.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα σε όλα τα είδη των ανταλλακτικών που βρίσκονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 15000τ.μ και υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα των αυτοκινητοβιομηχανιών που εμφανίζονται στον διαδικτυακό μας χώρο, αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατασκευαστών. Σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να εννοηθεί ότι αποτελούμε επίσημο η εξουσιοδοτημένο μέλος του δικτύου του επίσημου εισαγωγέα των εν λόγω κατασκευαστών στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αποστολη Σε Ολη Την Ελλαδα, Τεραστια Ποικιλια Εταιρειων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: