, 2106048081
Κατηγορίες
Μηχανουργεία & Ηλεκτρομηχανουργεία, Ευθυγραμμίσεις - Ζυγοσταθμίσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
 • Στην Αξοτεχνική σε ένα ειδικευμένο τεχνικό εργαστήριο με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα, ασχολούμαστε αποκλειστικά με τους κεντρικούς άξονες και τα ημιαξόνια μετάδοσης κίνησης.
 • Είτε πρόκειται για επιβατικό όχημα, 4X4, φορτηγό, πούλμαν ή μηχάνημα οδοποιίας, ακόμα και τρένο ή σκάφος θαλάσσης, υπάρχει δυνατότητα επισκευής του κεντρικού άξονα και η ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση αυτού προκειμένου να μην υπάρχουν απώλειες και φθορές στα συνδεόμενα μέρη μετάδοσης κίνησης.
 • Η ΑΞΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει τη δυνατότητα να αλλάζει και να επανατοποθετεί εργοστασιακά τους FIX σταυρούς σε άξονες κίνησης και άξονες τιμονιού όπως αυτοί παράγονται από το εργοστάσιο.
 • Για όλες τις εργασίες που γίνονται υπάρχει εγγύηση, ακόμα και για μοντέλα κεντρικών αξόνων που δεν υπάρχουν πια στο εμπόριο.


Στην Αξοτεχνική διατηρούμε μια παράδοση δεκαετιών στην κατασκευή και μετατροπή παντός τύπου κεντρικών αξόνων και ημιαξονίων.

Α' Κατάστημα
210-2840121 – 6978553275
Τατοϊου 130 & Ναυπλίου 5, 12ο ΧΛΜ Αθηνών Λαμίας, Γέφυρα Μεταμόρφωσης, Μεταμόρφωση Αττικής

Β' Κατάστημα
210-6048081 Ευρυμάνθου 12 - Γέρακας - Αγ.Παρασκευή Αττικής

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Κεντρικοί άξονες (επισκευές - ευθυγραμμίσεις)
  Είτε πρόκειται για επιβατικό όχημα, 4X4, φορτηγό, πούλμαν ή μηχάνημα οδοποιίας, ακόμα και τρένο ή σκάφος θαλάσσης, υπάρχει δυνατότητα επισκευής του κεντρικού άξονα και η ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση αυτού ή και ολική αλλαγή όταν χρειάζεται, προκειμένου να μην υπάρχουν απώλειες και φθορές στα συνδεόμενα μέρη μετάδοσης κίνησης.
  Έχουμε δεσμευτεί για τη συνεχή βελτίωση του εξοπλισμού μας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των κεντρικών αξόνων μετάδοσης κίνησης του οχήματος ή άλλων εφαρμογών.
 • Ημιαξόνια (Επισκευές - Τριποδικοί Σταυροί)
  Στο κατάστημα της Αξοτεχνικής στη Μεταμόρφωση υπάρχει πλήρης γκάμα ημιαξονίων και ανταλλακτικών, όπως μπιλιοφόροι (εσωτερικά - εξωτερικά ημιαξονίων), τριποδικοί σταυροί, φούσκες για την επισκευή κάθε τύπου μετάδοσης κίνησης. Επίσης στο εργαστήριο της Αξοτεχνικής στη Μεταμόρφωση αναλαμβάνουμε τη μετατροπή - ευθυγράμμιση - ζυγοστάθμιση για όλους τους τύπους ημιαξονίων μετάδοσης κίνησης οχημάτων.
 • Σταυροί Φιξ (εργοστασιακή αλλαγή σταυρών φιξ)
  Εκτός από τους απλούς κεντρικούς άξονες, που είναι με τους συνήθεις σταυρούς, η Αξοτεχνική έχει τη δυνατότητα να αλλάζει και να επανατοποθετηθεί εργοστασιακά τους FIX σταυρούς σε άξονες κίνησης και άξονες τιμονιού όπως αυτοί παράγονται από το εργοστάσιο.
  Έτσι δεν χρειάζεται να πετάξει κάποιος τον άξονα του οχήματος και να τον αντικαταστήσει με καινούριο για τους χαλασμένους σταυρούς.
  Στην Αξοτεχνική, η επίσκεψη του γίνεται αυθημερόν και με κόστος λιγότερο από το 1/3 της τιμής του καινούριου. 

Στοιχεία Αναζήτησης: Κεντρικοι Αξονες, Ημιαξονια, Σταυροι Φιξ, Μεσαιες Τριβες, Ηλεκτρονικη Ζυγοσταθμιση - Ευθυγραμμισεις Ημιαξονιων, Μεταδοση Κινησης, Σταυροι Τιμονιου, Μπιλιοφοροι, Τριποδικοι Σταυροι, Αξονες Τιμονιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: