Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Αργυροπούλου Μαρία είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.
Ειδικεύεται στη γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, στην ελληνική εταιρία έρευνας και συμπεριφοράς. Είναι κάτοχος διπλώματος κλινικής εκπαίδευσης στην ψυχική υγεία (ISO) της Α` ψυχιατρικής κλινικής του Α.Π.Θ του Παπαγεωργίου Γενικού Νοσοκομείου. Έχει επιμορφωθεί από το κέντρο διά βίου μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις διαταραχές πρόσληψης τροφής και στη διαχείριση χωρισμού-διαζυγίου γονέων.
Εργάστηκε σε κέντρα εκπαίδευσης παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές στη Θεσσαλονίκη και παρείχε ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε εφήβους και ενήλικες. Από το 2015 ζει και εργάζεται στην Κρήτη. Σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Ηρακλείου εργάστηκε σε δημοτικά σχολεία παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολόγου. Έχει συνεργαστεί με φροντιστήρια μελέτης στο Ρέθυμνο. Από το 2016 συνεργάζεται με γραφείο ψυχοθεραπείας στο Ρέθυμνο, ενώ διατηρεί και το ιδιωτικό της γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Γνωστική Συμπεριφορική θεραπεία.
Ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων.
Συμβουλευτική γονέων.
Θεραπεία ζεύγους.
Διατροφικές διαταραχές.
Ψυχαναγκασμοί.
Αντιμετώπιση φοβιών.
Αντιμετώπιση άγχους.
Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού.
Θέματα σχέσεων.
Θέματα διάθεσης, αυτοεκτίμησης και άγχος παιδιών.
Παρέχονται συνεδρίες μέσω skype 

Στοιχεία Αναζήτησης: Συμβουλευτικη Γονεων Παιδι, Ψυχοθεραπεια, Ψυχαναγκασμοι, Κρισεις Πανικου Αγχος, Φοβιες, Πενθος, Διαζυγιο, Θεραπεια Ζευγους, Βουλιμια Παχυσαρκια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ηράκλειο
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με P.O.S.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: