Κατηγορίες
Ζαχαροπλαστεία, Είδη Γάμου & Βάπτισης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΣ , Τηλ: 2106046466  Email: andriasalex@hotmail.com
Γλυκοπωλεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Με οδηγό μας την παραδοσιακή συνταγή στο προφιτερόλ και στηριζόμενοι στην ποιότητα και τη γευστικότητα των προϊόντων μας, έχουμε ως βασική επιδίωξη την ικανοποίηση των πελατών μας.
Διατηρούμε αναλλοίωτες τις συνταγές που κληρονομήσαμε επιλέγοντας τις αγνότερες πρώτες ύλες της αγοράς.
Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση, να δημιουργήσουμε πρωτοποριακά σχέδια και γεύσεις, δίνοντας χαρά σε γενέθλια, πάρτυ, ειδικές περιστάσεις των μικρών και μεγάλων φίλων μας.
Βασιζόμενοι στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία μας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζουμε για εσάς τούρτες γενεθλίων, ατομικά προφιτερόλ, γλυκά βαφτίσεως, γαμήλιες τούρτες, οικογενειακά προφιτερόλ και ό,τι άλλο χρειαστείτε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Καθημερινά παρασκευάζουμε στο εργαστήριό μας ατομικές μερίδες αλλά και τούρτες προφιτερόλ βασισμένοι στη γνωστή μας συνταγή που χρόνια τώρα μας έχει καθιερώσει ως το καλύτερο προφιτερόλ της πόλης. Χρησιμοποιούμε άριστα υλικά και πολλή αγάπη με στόχο μας να σας προσφέρουμε μια από τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες με σεβασμό σε εσάς αλλά και στο πάθος μας... το προφιτερόλ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ζαχαροπλαστειο, Γλυκα, Προφιτερολ, Τουρτες, Τουρτες Γενεθλιων, Γενεθλια, Βαπτισια Γλυκα, Σιροπιαστα Γλυκα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Γέρακας, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Πεντέλη.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 08:30 έως 22:30.
 
Μοιράσου το: