Κατηγορίες
Στρατιωτικά Είδη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΛΕΦΑ , Τηλ: 2105321341 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Practical Tactical δημιουργήθηκε το 2008 με σκοπό να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές του εξοπλισμού σας, από την άνεση της οθόνης του υπολογιστή σας.
Παρότι η επωνυμία μας παραπέμπει σε «τακτικό» Αστυνομικό και Στρατιωτικό εξοπλισμό, εντούτοις, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα και για χρήση από οποιονδήποτε επιθυμεί κάτι «πρακτικό» και χρήσιμο αλλά πάνω από όλα «ποιοτικό».
Στην Practical Tactical δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λέξη «ποιότητα». Τα τελευταία χρόνια η αγορά έχει κατακλυσθεί από φτηνά υλικά τα οποία πολλές φορές είναι και επικίνδυνα. Η Practical Tactical επειδή απευθύνεται και σε επαγγελματίες, έχει επιλέξει να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Και όχι μόνο αυτό. Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, προέρχονται από τους επίσημους εισαγωγείς – αντιπροσώπους των κατασκευαστών στον Ελληνικό χώρο, και όχι από παραεισαγωγείς. Συνεπώς, για οποιοδήποτε θέμα εγγύησης που μπορεί να προκύψει, εκτός από την εγγύηση που σας παρέχουμε ως Practical Tactical, έχετε και την πλήρη υποστήριξη του επίσημου εισαγωγέα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα που αφορούν: ένδυση – υπόδηση για υπαίθριες δραστηριότητες, αστυνομικό - στρατιωτικό εξοπλισμό, θήκες όπλων-γεμιστήρων, τσάντες, σακίδια, καθαριστικά όπλων, άρβυλα, ζώνες σκοποβολής IPSC, αξεσουάρ σκοποβολής IPSC, φακούς, γάντια και πολλά άλλα είδη που θα σας ικανοποιήσουν τόσο ποιοτικά όσο και από άποψη τιμών!

Στοιχεία Αναζήτησης: Ειδη Σκοποβολης, Υπηρεσιακα Παντελονια, Αστυνομικος Εξοπλισμος, Outdoor, Αξεσουαρ Σκοποβολης Ipsc, 5. 11 Tactical, Καθαρισμος Πιστολιων, Shotgun, Pvc Patches, Σακιδια, Double Alpha Academy, Ghost, Θηκες Πιστολιων, Αγωνιστικες Ζωνες Σκοποβολης, Καθαριστικα Οπλων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 10:00 έως 15:00
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 10:00 έως 15:00 & από 17:30 έως 21:00
Σάββατο από 10:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: