Κατηγορίες
Ασφάλειες - Ασφαλιστές
Περιγραφή Επιχείρησης
Μετά από 35 χρόνια στον ευαίσθητο χώρο των ασφαλίσεων υγείας - σύνταξης - περιουσίας & αυτοκινήτων, μπορούμε να καταλάβουμε την ασφαλιστική ανάγκη σας.
Παρέχουμε Ασφαλιστικές υπηρεσίες για προγράμματα Σύνταξης, Παιδιών, Νοσηλευτικής Περίθαλψης, Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης, Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Αυτοκινήτων κ.λπ. καλύπτοντας ανάγκες από τη μικρότερη μέχρι τη μεγαλύτερη.Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα απο μια γκάμα σύγχρονων προγραμμάτων,αυτό που του ταιριάζει και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του.
Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά με σκοπό στην καλύτερη εξυπηρέτηση και προστασία του. Στεκόμαστε πάντα δίπλα του με σωστή καθοδηγηση, ολοκληρωμένες λύσεις και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Συνταξιοδοτικά Προγράμματα - Ιδιωτική Σύνταξη
Ενα ευέλικτο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που σας προσφέρει εγγυημένη απόδοση και δυνατότητα πρόσθετου επενδυτικού κέρδους.

Ασφάλεια Υγείας
Με το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις παροχές που χρειάζεστε και επιθυμείτε, βάσει των προσωπικών σας αναγκών και των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

Ασφάλεια Παιδιού
Ειδικά προγράμματα για την ασφάλεια παιδιού, που εξασφαλίζουν τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάστασή του. Εξασφαλίζουν ακόμη τη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή του περίθαλψη και την εξασφάλισή του ακόμη κι αν συμβεί ένα απροσδόκητο γεγονός στους γονείς.

Οικογενειακές Ασφάλειες Ζωής
Όταν πρόκειται για οικογενειακές ασφάλειες ζωής, μπορείτε να βασιστείτε σε μας.

Ασφάλεια Σπιτιού
H ασφάλεια του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια μελήματά σας.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή της Ελλάδας μένετε ή πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας. Σημασία έχει ότι πρέπει πάντα να αισθάνεστε ασφαλείς και να νοιώθετε σιγουριά για την επιλογή της ασφαλιστικής σας εταιρείας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ασφαλεια Αυτοκινητου, Ασφαλεια Συνταξης, Ασφαλεια Παιδιων, Ασφαλεια Περιουσιας, Ασφαλεια Περιθαλψης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Χανιά, Ρέθυμνο.
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 15:00 & από 18:00 έως 21:00
Σάββατο από 08:00 έως 15:00.
 
Μοιράσου το: