Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Έχει αποδειχθεί, ότι όσο νωρίτερα εκτίθεται το παιδί σε πολλαπλά ερεθίσματα αγωγής, τόσο καλύτερες προοπτικές έχει η εξέλιξη της προσωπικότητάς του. Το σχολείο βοηθά τους μικρούς σε ηλικία πολίτες να καλλιεργήσουν κοινά ενδιαφέροντα και να ενταχθούν στις πρώτες μικρές κοινωνικές ομάδες. Για το σχολείο μας το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ το πρώτο βήμα, είναι το παιδί να νιώσει σαν το σπίτι του.
Η σταθερή, ευγενική και ήρεμη παρακολούθηση των παιδιών από το προσωπικό, αλλά και οι ενδιαφέρουσες και ελκυστικές απασχολήσεις τους, τα βοηθούν να νοιώθουν χαρούμενα, ελεύθερα να παίζουν, να εκφράζονται, να μαθαίνουν και να καλύπτουν, όλες τις ανάγκες τους, σωματικές, ψυχικές και πνευματικές. Με τρυφερότητα και υπομονή, αποκτούν συνείδηση των δικών τους δυνατοτήτων απαραίτητη προϋπόθεση για την ωριμότητα, την ανάπτυξη και την ανεξαρτησία τους.
Ο σταθμός μας διαθέτει όμορφους χώρους και παιδική χαρά έτσι ώστε τα παιδιά να απασχολούνται δημιουργικά. Σε συνδυασμό με την υπεύθυνη και σωστή διαπαιδαγώγηση από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και να γίνονται πιο δραστήρια, υπεύθυνα και ανεξάρτητα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα συμπληρώνεται και με διάφορες δραστηριότητες, που εμπλουτίζουν τις γνώσεις των παιδιών και τα κοινωνικοποιούν όπως:

  • Παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις αλλά και τα ίδια παρουσιάζουν, όπως τα Χριστούγεννα και τέλος της χρονιάς.
  • Επισκέπτονται μουσεία, πινακοθήκες για τη μύηση τους στις εικαστικές τέχνες, υπηρεσίες, εργοστάσια, ξενοδοχεία, όπου οι ειδικοί τους δείχνουν, τους εξηγούν και απαντούν στις ερωτήσεις τους.
  • Γνωρίζουν τα επαγγέλματα των ανθρώπων, μαθαίνουν για τις διάφορες τεχνολογικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις.
  • Οργανώνουν μικρές εκδηλώσεις κατά τις Εθνικές και Θρησκευτικές γιορτές.
  • Αναβιώνουν τα ήθη και τα έθιμα για να μαθαίνουν την Ελληνική παράδοση.
  • Συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που έχουν σκοπό τη βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικοι Σταθμοι Εσπα, Βρεφικος Σταθμος, Σχολικο, Ολιγομελη Τμηματα, Kindergarten
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: