Κατηγορίες
Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Διάνοιξη - Συντήρηση Φρεάτιων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΤΣΕΜΛΙΔΗΣ, Υπεύθυνος   Κιν: 6937323536 Email: nikos@ydrofili.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία "ΥΔΡΟΦΙΛΗ" ιδρύθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη από τον Χρήστο Περτσεμλίδη, Πολιτικό Μηχανικό - Περιβαλλοντολόγο και τον Νίκο Περτσεμλίδη, Μηχανικό Μηχανολογικών Εφαρμογών.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Αντικείμενό της έχει τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση εγκαταστάσεων που αφορούν στους τομείς: Επεξεργασίας πόσιμου νερού, Επεξεργασίας λυμάτων και αποβλήτων, Διαχείρισης απορριμμάτων, Αποκατάστασης και μεταφροντίδας παλαιών χωματερών, Συστημάτων δοσομετρήσεων - μετρήσεων - ρυθμίσεων με εφαρμογές στο περιβάλλον και τη βιομηχανία. Παράλληλα με την απόκτηση μιας πλούσιας εμπειρίας σ' αυτούς τους τόσο ευαίσθητους τομείς, η εταιρεία διατηρεί μια διαρκή επαφή με την επιστημονική έρευνα και την αναζήτηση νέων τεχνολογιών Περιβάλλοντος.
Έτσι, τα τελευταία χρόνια, η δραστηριότητα της εταιρείας ΥΔΡΟΦΙΛΗ επεκτάθηκε στον καθαρισμό, έλεγχο, βιντεοσκόπηση, χαρτογράφηση και αποκατάσταση βλαβών χωρίς εκσκαφή στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ομβρίων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Προσθέτοντας στον εξοπλισμό της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα - ειδικά για τέτοιου είδους εργασίες – μηχανήματα απόφραξης, δίνουμε λύση σε όλα τα προβλήματα των δικτύων με την αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη μέθοδο.
Αναλαμβάνουμε:

  • Καθαρισμούς αποχετεύσεων από λίπη, φερτά υλικά, ρίζες, στερεά απόβλητα κ.τ.λ.
  • Απόφραξη αγωγών – Φρεατίων – Σιφονιών
  • Έλεγχο αγωγών με μικροκάμερα


Οι υπό έλεγχο αγωγοί επισκοπούνται με εισαγωγή τηλεκατευθυνόμενης μικροκάμερας - ρομπότ. Ο έλεγχος και η χαρτογράφηση του δικτύου επιτυγχάνεται με την επεξεργασία των δεδομένων της βιντεοσκόπησης. Εντοπίζονται έτσι άμεσα και με ακρίβεια όλες οι κακοτεχνίες, οι πιθανές βλάβες καθώς και οι παράνομες συνδέσεις. Η επισκευή των βλαβών γίνεται με τοπική επέμβαση ακριβώς στο προβληματικό σημείο, με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη σε χρόνο και χρήμα.
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ: Δήμους, στρατόπεδα, βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες, πρατήρια καυσίμων, νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες, οικισμούς, κατοικίες κ.τ.λ.»


Στοιχεία Αναζήτησης: Αγωγοι, Βουλωμενοι, Ξεβουλωνω, Αποχετευσεις, Φρεατια, Ελεγχος Αγωγων, Επισκευη Δικτυου, Χαρτογραφηση Δικτυου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μακεδονία.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με P.O.S.
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: