Κατηγορίες
Παιδίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αγροτικός Ιατρός στο ΚΥ Αρεόπολης και στο ΠΙ Γερακίου Λακωνίας.
Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Λοιμώξεων της Δ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσ. «ΑΤΤΙΚΟΝ» (Διευθ. Κα Γιαμαρέλλου) κατά το έτος 2004.
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Ειδικότητα Παιδιατρικής στο ΓΠΝ Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» και στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσ. Παίδων «Η Αγ. Σοφία».
Ιδιωτικό ιατρείο από τον Μάρτη 2013.
Πιστοποιημένη ιατρός από τον ΕΟΠΥΥ, σύμβαση με το δίκτυο υγείας Medisystem, Πανελλήνια Κάρτα Υγείας και Κάρτα Υγείας ΕΥ Club.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη για μέλλοντες γονείς και το θηλασμό, τακτική παιδιατρική παρακολούθηση παιδιών από 0-16 ετών, συμβουλευτική σε θέματα προληπτικής ιατρικής, αναπτυξιακής παιδιατρικής, διατροφής, αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών (οξυμετρία, παροχή εισπνεόμενων μέσω νεφελοποιητή ή φιάλης οξυγόνου, μέτρηση σακχάρου, Strep test, Stick ούρων, οπτότυπο και οφθαλμοσκόπιο για αδρό έλεγχο της όρασης, μηχάνημα καθαρισμού αυτιών). Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά και βρίσκεται επί της οδού Ασκληπιού απέναντι από το Νοσοκομείο Ναυπλίου (είσοδος από την οδό Πότι) στον 1ο όροφο, γραφείο Νο 7. Επισκέψεις κατ’ οίκον για την εξέταση νεογνού, την υποστήριξη του θηλασμού, σε περίπτωση ανάγκης ή προς διευκόλυνση της οικογένειας. 24ωρη κάλυψη σε επείγοντα περιστατικά 7 ημέρες / εβδομάδα. 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη για κάθε επείγουσα κατάσταση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Θηλασμος, Επισκεψεις Κατ' Οικον, Νεογνα, Παιδικη Ασθενεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ναύπλιο (Αγία Τριάδα, Ασίνη, Τολό, Κάντια), Άργος (Νέα Κίος, Κιβέρι, Ξηροπήγαδο), Λυγουριό
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη από 09:30 έως 13:00 & από 18:00 έως 21:00
Τετάρτη & Παρασκευή από 09:30 έως 13:00
Σάββατο και Κυριακή κατ' οίκον επισκέψεις κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: