Κατηγορίες
Επιγραφές, Είδη Δώρων, Έπιπλα Γενικά, Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επικοινωνία είναι σύμμαχος στις πωλήσεις!
Η επικοινωνία είναι σύμμαχος στις πωλήσεις, στο κύρος, στη μακροβιότητα και στην εξέλιξη μιας εταιρείας.
Από το λογότυπό της μέχρι τη στρατηγική ανάπτυξης και πωλήσεων, χρειάζονται ώριμες επιλογές.
Η Mastersgroup προσφέρει πάνω από 35 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Στο δυναμικό της το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αποτελεί το βασικό πυρήνα. Οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αποτελούν ένα βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ενώ οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στην Αυστραλία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ο σχεδιασμός είναι ο βασικός πυρήνας για τη δημιουργία μίας σωστής κατασκευής, μελέτης χώρου και προϊόντος. Η Mastersgroup διαθέτει έναν συνδυασμό μοναδικών σχεδιαστικών δυνατοτήτων, γραφιστικών - βιομηχανικών, παρουσιάζοντας νέες μεθόδους, κατασκευαστικές καινοτομίες και μοναδικές δημιουργίες του σύγχρονου - μοντέρνου design.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Η Mastersgroup κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα κατασκευών και προϊόντων πρωτοποριακών υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Η Mastersgroup διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης αναλαμβάνοντας από μία μεμονωμένη τοποθέτηση έως την εφαρμογή προγραμματισμού και ανάπτυξης νέου branding, εφαρμόζοντας όλα τα πρότυπα και στάνταρτς.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Μια σωστή τοποθέτηση δέν φτάνει ώστε ένα προϊόν να παραμείνει στον χρόνο και στην αρχική του δομή. Η Mastersgroup προσφέρει την ειδική υπηρεσία after sales service ανακατασκευής, συντήρησης για την μεγιστοποίηση των προϊόντων σας στον χρόνο και την επαναφορά τους στην αρχική τους δομή.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Έχετε κάποια ιδέα και χρειάζεστε συνεργάτη να σας την υλοποιήσει; Η Mastersgroup διαθέτει μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία σε ειδικές κατασκευές και καινοτομίες. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία υλικών θα υλοποιήσουμε το έργο σας με έμφαση στην τέλεια αισθητική, λειτουργικότητα και την άριστη ποιότητα ανεξάρτητα από την ποσότητα και πόσο απαιτητική μπορεί να είναι.

Στοιχεία Αναζήτησης: Επιγραφες Πινακιδες Απαγορευτικες Σημανση Χωρων, Ψηφιακες Εκτυπωσεις, Ιστους Σημαιων, Αμμοβολες, Φιλοτεχνηση Αυτοκινητων, Displays Stands Μεταλλικα Plexiglass Ξυλινα, Εκθεσιακα Περιπτερα, Διαμορφωση Προσοψεων Καταστηματων, Επιπλωση Και Ειδικες Κατασκευες Επαγγελματικων Χωρων Κατοικιων, Ξυλινες Μεταλλικες Κατασκευες, Ανακαινισεις Καταστηματων Κατοικιων, Laser Κοπης Χαραξης, Ξυλινα Διακοσμητικα Αντικειμενα, Σταντ Ξυλινα Μεταλλικα, Πλεξιγκλας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον κόσμο
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: