Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Απόφοιτος Πανεπιστημίου Κρήτης, Τμήμα Ψυχολογίας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2004.
Μετεκπαίδευση στο Ινστιτούτο Συστημικής - Υπαρξιακής Κατεύθυνσης της Ομάδας Παιδοψυχίατρων Καραγιάννη Δημήτρη & Ελένης επί 4 συνεχή έτη με εκπαίδευση και προσωπική Θεραπεία.
Σε συνεχή σχέση και αλληλεπίδραση με την ομάδα εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και εποπτείας. Εκπαίδευση και εργασία σε δομές ψυχικής υγείας, όπως Το 414 Σνεν (Ψυχιατρική Στρατού), Νηφάλιοι Μ.Κ.Ο. για τον αλκοολισμό κ.τ.λ. και συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων και επιμορφωτικών ημερίδων και σεμιναρίων.
Ιδιωτικό γραφείο στη Σπάρτη από το 2010.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Θεραπεία ζεύγους
  • Ατομική
  • Οικογενειακή
  • Ομαδική
  • Ενηλίκων
  • Εφήβων και παιδιών (στα πλαίσια οικογενειακών ψυχοθεραπευτικών συνεδριών).

Στόχος είναι οι θεραπευμένοι να οδηγούνται στην επίλυση των όποιων προβλημάτων & ψυχικών δυσκολιών και να αναλαμβάνουν την προσωπική τους ευθύνη ως προς τον τρόπο που αναπτύσσονται και συμπεριφέρονται. Το κέρδος τους έγκειται στο θάρρος να αγγίζουν τα επώδυνα του εαυτού τους και των σχέσεων τους και στη δέσμευσή τους να οδηγηθούν στον απεγκλωβισμό, στην αυτοκυριαρχία τους, να αποδώσουν νόημα στις ζωές και το πρόσωπο τους. Τα όποια ψυχικά συμπτώματα οπότε, αξιοποιούνται και γίνονται συνθεραπευτές με στόχο τον εντοπισμό της δυσκολίας, την κατανόηση της ψυχοπαθολογίας και εν τέλει την ανάδειξη της υγείας και της πληρότητας εαυτού, και της ομορφιάς που υπάρχει στον καθένα μας. Ευχή είναι το ψυχοθεραπευτικό ταξίδι να έχει πλήθος ερεθισμάτων, ψυχικών αγγιγμάτων, καθαρών αναπνοών και ουσιαστικών, λυτρωτικών αλλαγών.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ατομικη Ομαδικη Ψυχοθεραπεια, Θεραπεια Ζευγους, Θεραπεια Παιδιων Εφηβων, Ψυχολογος, Ψυχοθεραπευτρια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Σπάρτη, Σκάλα Λακωνίας, Γύθειο, Νεάπολη Λακωνίας, Λεωνίδιο Λακωνίας
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: