Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΪΖΗ, Οδοντίατρος , Τηλ: 2294023143  Κιν: 6977225762 Email: despoinapaizi@gmail.com
Εμφυτευματολόγοι
Λεύκανση δοντιών
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Το 2005 ολοκληρώνει τις βασικές της σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με γενικό βαθμό «Λίαν Καλώς». Από το 2005 έως το 2009 εργάζεται ως οδοντίατρος στην οδοντιατρική κλινική του Σταύρου Πελεκάνου με αποκλειστικό αντικείμενο την επανορθωτική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα. Το 2009 ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό προγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στα Οδοντιατρικά Εμφυτεύματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει ολοκληρώσει προγράμματα χειρουργικής μαλακών και σκληρών ιστών. Παράλληλα από το 2005 έως το 2013 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολής της Αθήνας. Από το 2009 εργάζεται στο Paizis Dental Center με αποκλειστικό αντικείμενο την περιοπροσθετική και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Είναι μέλος την Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδας. Έχει πολυάριθμες ανακοινώσεις σε εθνικά συνέδρια και συμμετοχές σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το 1979 ο Ιωάννης Παϊζης εγκαινιάζει το πρώτο σύγχρονο οδοντιατρείο στη Ραφήνα. Για πολλά χρόνια εξυπηρετεί όλα τα δύσκολα περιστατικά της Ανατολικής Αττικής. Μετά από 30 χρόνια, το 2009, η κόρη του Δέσποινα Παϊζη, με σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα εμφυτεύματα στο ίδιο Πανεπιστήμιο, αποφασίζει να εξελίξει την πετυχημένη οδοντιατρική κλινική. Το Paizis Dental Center συνεργάζεται πλέον με όλες τις οδοντιατρικές ειδικότητες. Από την ψηφιακή σχεδίαση του χαμόγελου μέχρι τις όψεις πορσελάνης, από τη χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων μέχρι τη λειτουργική και αισθητική προσθετική τους αποκατάσταση, από την ενδοδοντική θεραπεία μέχρι τις στεφάνες και τις γέφυρες, τη συντηρητική και χειρουργική περιοδοντική θεραπεία και τέλος από τη φθορίωση μέχρι την αντιμετώπιση του πολυτεριδονισμού των δοντιών των παιδιών σας μπορείτε να απευθύνεστε σε αυτή την ολοκληρωμένη οδοντιατρική κλινική της Ραφήνας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευματα, Ενδοδοντικη Θεραπεια, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Προσθετικη, Λευκανση, Απονευρωσεις, Οψεις Πορσελανης Περιοδοντικη Θεραπεια, Παιδοδοντια, Οψεις Πορσελανης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την ανατολική Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: