Κατηγορίες
Οίκοι Ευγηρίας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΟΥΒΑΤΣΕΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Centaurea Seniors Care είναι μία ολοκαίνουργια Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Μαρούσι, το οποίο προσφέρει μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες μισθώσεις με πλήρη διαμονή, σπιτική διατροφή, καθαριότητα, φροντίδα και 24ωρη ιατρική κάλυψη. Στόχος είναι να προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες διαμονής και διαβίωσης σε ένα ζεστό, ήρεμο, οικογενειακό περιβάλλον και να ανταποκριθούμε με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του καθενός. Αναλαμβάνουμε όλες τις περιπτώσεις προσφέροντας τις ανάλογες ειδικές υπηρεσίες σε κάθε ανάγκη που θα υπάρξει. Οι ένοικοί μας θέλουμε να νιώθουν άνεση, ασφάλεια και ανεξαρτησία. Η Centaurea Seniors Care είναι μια προσέγγιση διαβίωσης με στόχο την καλή ζωή και την ευχάριστη καθημερινότητα των ενοίκων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ιατρική κάλυψη: Ολο το 24ωρο από ιατρική έμπειρη ομάδα 4 ιατρών παθολόγων και Νευρολόγος.
Εκδηλώσεις: Στον χώρο μας οργανώνονται καθημερινές δραστηριότητες για τη διασκέδαση, ευεξία και την ενίσχυση της ανθρώπινης επαφής ώστε να γίνει ευχάριστη η διαβίωση των ενοίκων μας.
Χώροι: Η Centaurea Seniors Care είναι ένας ζεστός χώρος που παρέχει στους ενοίκους τις εξαιρετικές συνθήκες ποιοτικής ζωής, φιλικό περιβάλλον, φροντίδα, καθαριότητα και άψογη εξυπηρέτηση. Αποτελείται από 3 ορόφους με 140 κλίνες, όλα ανακαινισμένα με πολύ γούστο. Διαθέτουν θέα, τηλέφωνο, ατομικό λουτρό, TV PLASMA και κλιματισμό. Ο τεράστιος χώρος του ισογείου, λειτουργεί ως σαλόνι - τραπεζαρία και είναι ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση.
Πρόσβαση συγκοινωνίας: Η Centaurea Seniors Care βρίσκεται σε ένα προνομιούχο κομβικό σημείο στην οδό Πεντέλης 38, Μαρούσι.

Στοιχεία Αναζήτησης: Γηροκομειο Γηροκομεια, Ανοια, Παρκινσον Parkinson, Αλτσχαϊμερ Alzheimer, Κατακλισεις, Υγεια, Τριτη Ηλικια, Γεροντολογικο Κεντρο, Οικοι Υπερηλικων Υπερηλικες, Νευρολογικα Προβληματα, Μοναδα Φροντιδας Ηλικιωμενων, Σκληρυνση Κατα Πλακας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με P.O.S.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Από 10:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: