Κατηγορίες
Τοπογράφοι Μηχανικοί, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΝΔΑΝΗΣ   Κιν: 6976499717 Email: vangelisfindanis@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ευάγγελος Φινδανής είναι διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης MSc στην Υδραυλική Μηχανική, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2015 και μελετητής δημοσίων έργων από τον Ιανουάριο του 2020 στις κατηγορίες 13 και 16 (υδραυλικές και τοπογραφικές μελέτες). Επιπρόσθετα, από τον Μάιο, του 2019 είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ.
Το τεχνικό γραφείο του Ευάγγελου Φινδανή έχει έδρα στη Μυτιλήνη και παρέχει υπηρεσίες μηχανικού υψηλής ποιότητας σε ολόκληρη την Λέσβο διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την κατάλληλη τεχνογνωσία. Παράλληλα, το γραφείο συνεργάζεται με έμπειρους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων και με νομικούς συμβούλους, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το τεχνικό γραφείο του Ευάγγελου Φινδανή αναλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες: Διεξαγωγή τοπογραφικών αποτυπώσεων ιδιοκτησιών, σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων σε ΕΓΣΑ 87, σύνταξη διαγραμμάτων γεωμετρικών μεταβολών κτηματολογίου και οριοθετήσεις ιδιοκτησιών.
Επιπλέον, το γραφείο αναλαμβάνει: την οριοθέτηση υδατορευμάτων για την έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση τοπογραφικών μελετών για έργα δημοσίου και την σύνταξη μελετών για δημόσια και ιδιωτικά υδραυλικά έργα πάσης φύσης (αντιπλημμυρικά, ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, ομβρίων, υδραυλικά έργα οδοποιίας).

Στοιχεία Αναζήτησης: Τοπογραφικα Διαγραμματα, Κτηματολογιο Διορθωσεις Κτηματολογιου, Τοπογραφικες Μελετες Υδραυλικες Μελετες, Υδατορευματα Οριοθετησεις Υδατορευματων, Αποτυπωσεις Γεωτεμαχιων Και Υδατορευματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: