Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ψυχολόγος Καλαμπόκη Χριστίνα, στην Αγία Παρασκευή, ασκεί το λειτούργημα του ψυχολόγου από το Μάρτιο του 2006 σε διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από όπου αποφοίτησε με διάκριση. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Σχολικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ασχολήθηκε ερευνητικά και θεωρητικά με θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.
Έχει παρακολουθήσει διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα εξειδικευμένης κατάρτισης, τόσο εξ αποστάσεως από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όσο και με διά ζώσης παρακολούθηση πάνω στην Εκλεκτική-Συνθετική Συμβουλευτική, στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία, στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, στην Ομοιοπαθητική, στη Διαχείριση Κρίσεων και στη Διαχείριση Χωρισμού - Διαζυγίου Γονέων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από το Δεκέμβρη 2010 στεγάζεται σε ιδιωτικό χώρο που έφτιαξε, με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης και βοήθειας σε ζευγάρια, οικογένειες, έφηβους που αντιμετωπίζουν κάποια κρίση, δοκιμασία ή πρόβλημα. Σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, αποδοχής, ασφάλειας και συνεργασίας δημιουργείται το έδαφος για να ξεδιπλώσει το άτομο τη δύναμη που κρύβει μέσα του και να ξεπεράσει ή να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που βιώνει.
Οι ατομικές συνεδρίες διαρκούν 60', ενώ οι συνεδρίες ζεύγους/οικογένειας διαρκούν 90'.
Παράλληλα, κατά καιρούς δημιουργούνται ομάδες με διάφορες θεματικές, όπως προσωπική ανάπτυξη, αυτογνωσία, κοινωνικές δεξιότητες, διαπροσωπικές σχέσεις, διαχείριση συναισθημάτων κ.τ.λ., όπου η συχνότητα των συναντήσεων κρίνεται από τη δυνατότητα και τις ανάγκες των μελών της

Στοιχεία Αναζήτησης: Καταθλιψη, Κρισεις Πανικου, Αγχος, Φοβιες, Σεξουαλικη Δυσλειτουργια, Ψυχοσωματικα Ζευγαρι, Οικογενεια, Σχεσεις, Εφηβεια Αυτογνωσια, Προσωπικη Αναπτυξη, Ομαδες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 10:00 έως 19:00
 
Μοιράσου το: