Κατηγορίες
Οφθαλμίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΟΛΓΑ ΜΑΝΤΑ   Κιν: 6944453185
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μαντά Όλγα είναι οφθαλμίατρος και διατηρεί το ιατρείο της στην πόλη του Βόλου, από το 1995. Στόχος του ιατρείου είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με σεβασμό, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, απέναντι σε κάθε ασθενή. Τόσο ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, όσο και η υψηλή επιστημονική κατάρτιση, αποσκοπούν στην καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Η οφθαλμίατρος, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στο εξωτερικό. Έχει λάβει εξειδίκευση σε επεμβάσεις καταρράκτη με την μέθοδο της φακοθρυψίας. Το 2003, της χορηγήθηκε άδεια από το Βαρδινογιάννειο Πανεπιστήμιο Κρήτης που παρείχε εξειδίκευση σε ζητήματα διόρθωσης με laser σε μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό. Εδώ και 4 χρόνια, η κα Μαντά, ανήκει ενεργά στην ομάδα του OPHTHALMICA Θεσσαλονίκης όπου και κάνει χρήση του υπερσύγχρονου 5ης γενιάς Laser, FemtoSecond Laser, που λειτουργεί χωρίς λεπίδα, νάρκωση και μυδρίαση. Τέλος, η ιατρός, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας χειρουργικής καταρράκτη και διαθλαστικής χειρουργικής. Παράλληλα, συνεργάζεται με τα πλέον πιο εξειδικευμένα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ είναι μέλος της American Academy.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ασχολείται επιπλέον και με την εκφύλιση ωχράς και τις ενδοϋαλοειδικές ενέσεις. Από το 2014 λειτουργεί στο ιατρείο ειδική μέρα με παιδοοφθαλμολογικά περιστατικά (στραβισμοί, διαθλαστικές ανωμαλίες κλπ) με πλήρη εξειδίκευση της γιατρού και με την συνεργασία εξειδικευμένου παιδοφθαλμιάτρου του κέντρου Ophalmica Θεσσαλονίκης ως προς τα χειρουργεία που πλέον πραγματοποιούνται στον Βόλο.
Χειρουργός – Οφθαλμίατρος
Επεμβάσεις Καταρράκτη με την μέθοδο της Φακοθρυψίας
Επεμβάσεις Διαθλαστικής Χειρουργικής
Laser Μυωπίας
Laser Αστιγματισμού
Laser υπερμετρωπίας
Διαθλαστικές Επεμβάσεις με μέθοδο Femtosecond Laser
Εγχείρηση Καταρράκτη Με Υπερήχους
Θεραπεία Καταρράκτη
O-C-T– Φλουροαγγειογραφία
Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια
Ωχροπάθεια εκφυλιστική 
YAG LASER
Οπτικά Πεδία
Παιδοφθαλμολογικό Τμήμα - Φακοί Επαφής
Τοπογραφία Κερατοειδούς (κερατόκωνος) 
Γλαύκωμα   
Ενδοϋαλοειδικές Ενέσεις.
Για ραντεβού ΕΟΠΥΥ στο τηλέφωνο: 2421020262

Στοιχεία Αναζήτησης: Καταρρακτης, Γλαυκωμα, Οπτικα Πεδια, Μυωπια, Διαθλαστικο Λεϊζερ, Εκφυλιση Ωχρας, O - C - T Φλουρο Αγγειογραφια, Yag Laser, Παιδοοφθαλμολογια, Υπερμετρωπια, Διαβητης, Ενδοιαλοειδικες Ενεσεις, Z - Lasik, Ωχροπαθεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: