Κατηγορίες
Αγγειοχειρουργοί
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο αγγειοχειρουργός Χρήστος Ι. Ρηγόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Ιωαννίνων το 1997. Ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στην Παν/μιακή Χειρουργική Κλινική του Νοσ. Ιωαννίνων και στην Klinik für Allgemein- und Unfallchirurgie του Cusanus Krankenhaus στο Bernkastel Kues της Γερμανίας και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Αγγειολογία και Αγγειοχειρουργική στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκ. Αθήνας Γ. Γεννηματάς. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας εργάστηκε ως επιμελήτής Αγγειοχειρουργός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου διετέλεσε και επιστημονικός υπεύθυνος της Κλινικής Περιστερίου του Ομίλου. Από το Μάρτιο του 2012 εργάζεται ως επιμελητής στην Ευρωκλινική Αθηνών ενώ παράλληλα από το 2009 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο Αγγειακών Παθήσεων στο Χολαργό. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας, της European Society for Vascular Surgery καθώς και του Γερμανικού Ιατρικού Συλλόγου (Bundesärztekammer). Η ειδίκευσή του καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής τόσο στο χειρουργικό όσο και στο διαγνωστικό τομέα με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Triplex αγγείων
  • Διάγνωση και θεραπεία φλεβικών θρομβώσεων
  • Σκληροθεραπεία – θερμοπηξία – θεραπεία με Laser ευρυαγγειών
  • Θεραπεία κιρσών με ενδοφλεβικές τεχνικές (Laser – RF)
  • Θεραπεία ανευρυσμάτων, στένωσης καρωτίδων και περιφερικών αρτηριακών παθήσεων με ανοικτή χειρουργική και ενδαγγειακή μέθοδο (stent)
  • Θεραπευτική αντιμετώπιση επιπλοκών διαβητικής αρτηριοπάθειας (έλκη, γάγγραινα κ.λπ.)

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγγειολογος Κιρσοι, Φλεβιτιδα, Στενωση Καρωτιδων, Stents Αρτηριων, Φλεβικη Ανεπαρκεια, Σκληροπαθεια, Ευρυαγγειες, Ανευρυσμα Αορτης, Αγγειων Triplex
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.