Κατηγορίες
Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΔΟΕΑΠ
ΕΟΠΥΥ
ΕΤΑΑ
ΕΤΑΠ - ΜΜΕ
ΕΤΕΑ
ΕΤΕΑΜ
ΙΚΑ
ΝΑΤ
ΤΑΠΕΠΑ
ΤΑΠΙΤ
ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΕΑΔΥ
ΤΕΑΙΤ
ΤΕΑΠΑΣΑ
ΤΠΔΥ
ΤΥΠΑΤΕ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο εξειδικευμένο κέντρο μας μπορείτε να προμηθευτείτε ακουστικά βαρηκοΐας από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας και να επιλύσετε το πρόβλημα βαρηκοΐας που αντιμετωπίζετε άμεσα και αποτελεσματικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΜΥΘΟΣ
Τα ακουστικά βαρηκοΐας σφυρίζουν.
ΑΛΗΘΕΙΑ
Όταν ένα ακουστικό εφαρμόζει σωστά στον έξω ακουστικό πόρο και είναι σύγχρονης τεχνολογίας είναι αδύνατο να παρουσιάσει σφυρίγματα. Περιπτώσεις που μπορεί να συμβεί αυτό είναι:

  • Κομμένο σωληνάκι στα BTE (οπισθοωτιαία ακουστικά)
  • Δεν εφαρμόζει καλά στο αυτί
  • Είναι ρυθμισμένο σε μεγάλη ένταση
  • Έχει χαλασμένο μεγάφωνο.
  • Είναι ακατάλληλο για τη βαρηκοΐα σας

ΜΥΘΟΣ
Έχω ακούσει ότι τα ακουστικά δημιουργούν βουητά και θορύβους.
ΑΛΗΘΕΙΑ
Τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας (νανοτεχνολογίας) έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν σε φυσιολογικό επίπεδο το θόρυβο του περιβάλλοντος και να αναδεικνύουν περισσότερο την ομιλία χωρίς ενοχλητικούς θορύβους.

ΜΥΘΟΣ
Τα μικρά ακουστικά είναι ακριβότερα και περισσότερο εξελιγμένα τεχνολογικά από τα μεγαλύτερα.
ΑΛΗΘΕΙΑ
Το μέγεθος ενός ακουστικού δε μπορεί να αποτελέσει κριτήριο κόστους ή ποιότητας. Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή. Τα μικρά ακουστικά εφαρμόζονται σε μικρότερες βαρηκοΐες από τα ακουστικά που τοποθετούνται πίσω από το αφτί.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ωτοασπιδες Υπνου Αγροτικων Εργασιων Κυνηγιου, Αναλωσιμα Μπαταριες Ακουστικων, Αφυγραντηρες, Ψηφιακα Ακουστικα Βαρηκοϊας, Ακουστικα Βοηθηματα Τηλεφωνου Τηλεορασης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: