Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ   Κιν: 6970963617 Email: loukas.papavasileiou@gmail.com
Συναγερμοί
Υπηρεσίες Security
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Group Center Hellas Security είναι εταιρεία παροχής λύσεων ασφαλείας ειδικευμένη να αναλαμβάνει επιχειρηματικές δραστηριότητες όπου οι κίνδυνοι σε ασφάλεια και προστασία θεωρούνται απειλές στρατηγικής σημασίας. Η GCHS, πρωτοπόρος εταιρεία στα συστήματα ασφάλειας, υποστηρίζει μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων ικανά να ανταπεξέλθουν και στις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες απαιτήσεις και συνεργάζεται με τους πιο έγκυρους και εγκεκριμένους προμηθευτές συστημάτων ασφάλειας. Η εγκατάσταση των ηλεκτρονικών συστημάτων υλοποιείται από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας τα οποία με επαγγελματισμό και οργάνωση ολοκληρώνουν τις διαδικασίες άμεσα, αποτελεσματικά και φροντίζουν για την σωστή λειτουργίας τους. Μετά την εγκατάσταση παραμένουμε συνεχώς δίπλα στον πελάτη, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και διορθωτική συντήρηση καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση τω έργων ασφάλειας. Η GCHS θωρακίζει το σύστημα ασφαλείας σας με 24ωρο κέντρο λήψης σήματος το οποίο διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ανταποκρίνεται με επιτυχία στην αποστολή της επιτήρησης των συνδεδεμένων συστημάτων πανελλαδικά και του συντονισμού όλων των προβλεπόμενων ενεργειών σε 24ωρη βάση.

Υποκ/μα Λιβαδειά (Θέση Κατσιμίχα) τηλ. 2261028551, κιν.: 6970963617
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Εγκατάσταση Συστημάτων Συναγερμού
Εγκατάσταση Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης (CCTV)
Εγκατάσταση Συστημάτων Πυρανίχνευσης
Συστήματα Έλεγχου Πρόσβασης (Access Control)
Εγκατάσταση Ηχητικών Συστημάτων
Ολοκληρωμένες Λύσεις Μέτρησης Ανθρώπινης Θερμοκρασίας

  • Υπηρεσίες στατικών, επανδρωμένων φυλάξεων σε βιομηχανικά κτίρια, λιμάνια (πιστοποίηση ISPS), αεροδρόμια, εργοστάσια, εργοτάξια καθώς και κτήρια δημόσιων οργανισμών και υπηρεσιών.
  • Υπηρεσίες οπτικού ελέγχου μετά από την ενεργοποίηση του συστήματος ασφάλειας.
  • Άμεση επέμβαση.
  • 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων πανελλαδικής κάλυψης το οποίο διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό ανταποκρίνεται με επιτυχία στην αποστολή της επιτήρησης των χιλιάδων συνδεδεμένων συστημάτων πανελλαδικά και του συντονισμού όλων των προβλεπόμενων ενεργειών σε 24ωρη βάση.
  • Μεταφορές χρημάτων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Στατικες Φυλαξεις, Καμερες Καμερα Ασφαλειας, Συναγερμοι, Χρηματαποστολες, Πυρασφαλεια, Πυρανιχνευση, Τηλεματικα Συστηματα, Κεντρο Ληψης Σηματων Και Εικονας, Περιπολιες, Service Συστηματων Συναγερμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Από 09:00 έως 17:00