Κατηγορίες
Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Αποφράξεις Αποχετεύσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η tbs με πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποχετεύσεων, αποφράξεων και υδραυλικών εργασιών εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος κάθε εγκατάστασης, επιχείρησης και κατοικίας.
Τα καταρτισμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν 24 ώρες το 24ωρο τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την επισκευή των αποχετευτικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων σας άμεσα και αποτελεσματικά, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Η tbs στην Αθήνα αναλαμβάνει γρήγορα και αποτελεσματικά απεντομώσεις σπιτιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα απεντόμωσης σε τιμή ασυναγώνιστη.
Εξαφανίζουμε άμεσα κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, έντομα αποθηκών, φλεβοτόμους – σκνίπες, ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια, μυρμήγκια και άλλους πιθανούς φορείς ασθενειών. Καταπολεμούμε πάσης φύσεως έντομα & παράσιτα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία προσφέροντας σας καθαριότητα και υγιεινή.
Τα υλικά απεντόμωσης που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, δεν αφήνουν λεκέδες ούτε οσμές, έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν παρουσιάζουν αλλεργικές επιπτώσεις στον άνθρωπο και τα ζώα καθώς είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας κι το έμπειρο προσωπικό είναι εγγυημένα από τα καλύτερα της αγοράς.
Σκοπός μας είναι ο καθαρισμός των φραγμένων αποχετεύσεων είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σας.
Η πείρα μας κι η καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας, έχουν αναδείξει ως πρώτο μέλημα της εργασίας μας την αποφυγή της ταλαιπωρία σας από αποφρακτικά προβλήματα που δεν επιλύονται εύκολα με τις κλασσικές ερασιτεχνικές μεθόδους.
Οι τιμές μας είναι εναρμονισμένες στις δυσκολίες της σημερινής εποχής γιατί ο εταιρικός μας σκοπός είναι πρώτιστα η εξυπηρέτηση σας κι όχι το υπερκέρδος.
Οι υδραυλικοί μας είναι στη διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την βδομάδα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε.
Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη.
Εργαζόμαστε με σεβασμό για κάθε πελάτη, συνέπεια στα ραντεβού, καθαριότητα, γρήγορη εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνουμε, ανταγωνιστικές τιμές και εγγύηση για τις εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούμε.
Καλέστε μας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Η tbs αναλαμβάνει κάθε είδους άντληση υδάτων.
Η εταιρία μας διαθέτει ηλεκτρικές και πετρελαιοκίνητες αντλίες.

Στοιχεία Αναζήτησης: 24 Ωρες, Πιεστικα Μηχανηματα, Αποφραξεις Δικτυων, Βλαβες, Servive Επισκευη, Αποφραξεις Τιμες, Αποφραξεις Καμερα, Αποφραξη Βοθρου, Συντηρηση Συντηρησεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24 Ώρες
 
Μοιράσου το: