Κατηγορίες
Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Υδραυλικοί - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Mr Pipe δραστηριοποιείται για μια ολόκληρη δεκαετία στις αποφράξεις και τις απολυμάνσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι η καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών που παρέχουμε.
Είμαστε 24 ώρες το 24ωρο και καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου δίπλα σας, για αποφράξεις, απολυμάνσεις, εκκενώσεις βόθρων, άντληση υδάτων και συντήρηση αποχετεύσεων. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι πλήρως εναρμονισμένες με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές. Το προσωπικό μας, παρακολουθώντας συνεχώς σεμινάρια, ενημερώνεται και λαμβάνει τις απαραίτητες γνώσεις για την επίλυση οποιασδήποτε βλάβης του δικτύου και των σωληνώσεών σας. Τα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας άμεσα και στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία αποφράξεις και απολυμάνσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Εγγυόμαστε την άμεση λύση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με αποφράξεις και απολυμάνσεις.
Μη διστάσετε να καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να βρούμε λύση στο δικό σας πρόβλημα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρεία Mr Pipe εξυπηρετεί κατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εργοστάσια, νοσοκομεία. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

Αποφράξεις
Δίνουμε οριστική λύση σε αποφράξεις αποχετεύσεων, ξεβούλωμα νεροχύτη, απόφραξη λεκάνης, ξεβούλωμα μπανιέρας, απόφραξη σιφωνιού δαπέδου, απόφραξη φρεατίου και ξεβούλωμα νιπτήρα.
Απολυμάνσεις
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις κτηρίων, με επαγγελματικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, αφήνοντας τον χώρο σας καθαρό και με πιστοποιητικό απολύμανσης.
Άντληση υδάτων
Σε οποιαδήποτε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από πλημμύρα, είμαστε σε ετοιμότητα και ερχόμαστε κοντά σας σε λίγα λεπτά της ώρας. Αναλαμβάνουμε άντληση υδάτων από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων και οπουδήποτε αλλού μας χρειαστείτε.
Εκκενώσεις βόθρων
Αναλαμβάνουμε άοσμες εκκενώσεις βόθρων με αξιοπιστία, ταχύτητα, επαγγελματισμό και σεβασμό προς το περιβάλλον.
Συντήρηση
Αναλαμβάνουμε συμβόλαια συντήρησης φρεατίων και αποχετεύσεων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης ή της κατοικίας σας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αποφραξη Αποχετευσης, Αποφραξη Φρεατιων, Αποφραξεις Λεκανης, Αποφραξη Σιφωνιου Δαπεδου, Αντλησεις Υδατων, Αποφραξη Νεροχυτη Κουζινας, Αποφραξη Νιπτηρα Μπανιου Τουαλετας, Αποφραξεις 24 Ωρες, Διαρροη Διαρροες, Ξεβουλωμα Μπανιερας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: