Κατηγορίες
Αγορά Χρυσού - Ενεχυροδανειστήρια, Κοσμήματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2310518750  Κιν: 6930416552 Email: dimitrischatzikiriakos@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του κοσμήματος και των πολύτιμων λίθων μάς δίνει τη δυνατότητα να εκτιμάμε δωρεάν, καλύτερα από τον καθένα, τα κοσμήματά σας. Η εκτίμηση των κοσμημάτων γίνεται παρουσία σας και μπροστά στα μάτια σας και όχι σε ένα δωμάτιο ή σε ένα χώρο που δεν έχετε οπτική επαφή. Το ίδιο ισχύει και με τη ζυγαριά που γίνεται το ζύγισμα των κοσμημάτων, δηλαδή υπάρχει οπτική επαφή της ζυγαριάς με τον πελάτη ώστε να βλέπει ξεκάθαρα τι βάρος δείχνει η ζυγαριά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ενεχυρίαση Κοσμημάτων
Η ενεχυρίαση σάς δίνει τη δυνατότητα να πάρετε άμεσα μετρητά χωρίς να χάσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Με αυτό τον τρόπο έχετε χρήματα γρήγορα και άμεσα, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, μέσα στα πλαίσια μιας σοβαρής και μακροχρόνιας συνεργασίας μπορείτε να βρίσκετε διέξοδο σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή για εσάς.

Πώληση Κοσμημάτων

Η πώληση σάς δίνει τη δυνατότητα να πάρετε άμεσα μετρητά, αλλά η διαφορά με την ενεχυρίαση είναι ότι δεν σας παρέχεται δικαίωμα να τα ξαναπάρετε πίσω. Όλα τα κοσμήματα κρατούνται 1 μήνα και μετά πηγαίνουν για λιώσιμο και επεξεργασία μετάλλου.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ή Ενεχυριάζουμε

Κοσμήματα Χρυσά ή Ασημένια
Χρυσές Λίρες
Ασημένια Σκεύη
Πολύτιμους Λίθους (μόνο διαμάντια κοπής brilliant)
Οτιδήποτε σε χρυσό και ασήμι
Επώνυμα ρολόγια
Πληρώνουμε στις υψηλότερες τιμές


Στοιχεία Αναζήτησης: Αγορα Χρυσου, Ενεχυρο, Λιρες, Τιμη Λιρας, Χρυση Λιρα, Λιρα Αγγλιας Χρυση, Τιμες Χρυσου, Τιμες Ασημι, Αγορα Ασημι, Πωληση Κοσμηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Θεσσαλονίκης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τετάρτη από 09:00 έως 15:00
Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή από 09:00 έως 15:00 & από 16:00 έως 19:00
Σάββατο από 09:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: