Κατηγορίες
Αγορά Χρυσού - Ενεχυροδανειστήρια
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Gold and Deals - Ενεχυροδανειστήρια Πελοποννήσου, από το 2010, δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεχυροδανειστηρίων και της αγοράς χρυσού με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αυτό αποδεικνύεται από τα λεγόμενα των πελατών μας οι οποίοι μας εμπιστεύονται.
Η επιτυχία μας οφείλεται στην απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και των συναλλαγών οι οποίες γίνονται ενώπιον των πελατών, σε άνετους και φιλικούς χώρους, οργανωμένους έτσι ώστε να εμπνέουν εμπιστοσύνη - ασφάλεια - σιγουριά.
Η 25ετής πείρα μας στο χώρο της χρυσοχοΐας και της ωρολογοποιίας μάς δίνει τη δυνατότητα της πιο αξιόπιστης αξιολόγησης των πολύτιμων κοσμημάτων σας και των τιμαλφών σας, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη τιμή για εσάς.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη και λειτουργεί με νόμιμη Κρατική άδεια, με πλήρη διαφάνεια στις συναλλαγές και στις παρεχόμενες υπηρεσίες των πελατών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αγοράζουμε ή ενεχυριάζουμε χρυσά κοσμήματα – χρυσές λίρες – χρυσά και ασημένια νομίσματα – χρυσαφικά – κοσμήματα από λευκόχρυσο και πλατίνα – πολύτιμες πέτρες (Διαμάντια) από 0,20 ct. (εκατοστά) και πάνω – ασημένια κοσμήματα – ασημένια σκεύη – επώνυμα ακριβά ρολόγια – χρυσά οδοντικά κράματα – πλακίδια χρυσού, πλατίνας, αργύρου και οτιδήποτε περιέχει χρυσό – λευκόχρυσο – πλατίνα – ασήμι.
Έρχεστε στα καταστήματά μας ή τηλεφωνείτε από πριν για να κλείσετε ραντεβού όποια ώρα σας εξυπηρετεί. Εκεί εκτιμούμε και κοστολογούμε τα πολύτιμα αντικείμενά σας (χρυσά και ασημένια κοσμήματα – χρυσά και ασημένια νομίσματα – χρυσές λίρες – ασημένια σκεύη – επώνυμα ακριβά ρολόγια και παντός είδους αντικείμενα) που νομίζετε οτι περιέχουν χρυσό ή ασήμι.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγορα Χρυσος, Ενεχυρα, Λιρες, Ενεχυρο Νομισματων, Διαμαντια, Πλατινες, Αμεσα Μετρητα, Χρυσος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πελοπόννησος
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τετάρτη και Σάββατο από 09:00 έως 15:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 14:30 & από 17:30 έως 21:00.