Κατηγορίες
Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
Η προσωπικότητα του μαθητή, στο επίκεντρο της διδασκαλίας

Στο Αρειμάνιο πιστεύουμε ότι όλα στηρίζονται στην προσωπικότητα του κάθε μαθητή και στην ενίσχυση της προσωπικότητας αυτής. Πιστεύουμε, επίσης, ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό, ότι κάθε παιδί έχει τα δικά του ξεχωριστά ιδιαίτερα – κάποιες φορές καλά κρυμμένα- ταλέντα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ένα παιδί από τα πρώτα μέχρι και τα τελευταία χρόνια της σχολικής του ζωής να ανακαλύψει και να αναπτύξει τα ταλέντα του με τελικό του σκοπό να κατακτήσει την επιτυχία.
Επίκεντρό μας είναι ο μαθητής και όλοι μας βρισκόμαστε κοντά του σε κάθε προσπάθεια. Με 30 χρόνια εμπειρίας, μαζί με μια ακαδημαϊκή ομάδα έμπειρων, πλήρως καταρτισμένων καθηγητών σε συνδυασμό με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων και νέων ‘εργαλείων’ που μας προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία αλλά και με διάθεση, πάθος και ενθουσιασμό είμαστε δίπλα στο μαθητή και στα ενδιαφέροντά του κάθε στιγμή για να τον κατευθύνουμε, να τον υποστηρίξουμε και τελικά να τον κάνουμε να πετύχει. Ακολουθώντας αυτή τη συνταγή η επιτυχία των μαθητών μας γίνεται και δική μας επιτυχία!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Προετοιμασία Πανελλαδικών Πανελληνίων Εξετάσεων - Φροντιστήρια Φυσικής, Χημείας, Αρχαίων, Νεοελληνικής γλώσσας, Μαθηματικών - Προετοιμασία εισαγωγής σε πρότυπα πειραματικά σχολεία - Προετοιμασία φοιτητών - Προετοιμασία για φοιτητικές εξετάσεις – Ενισχυτική Διδασκαλία για το Γυμνάσιο - Σχολική Μελέτη Δημοτικού και Γυμνασίου, Ειδικά τμήματα για παιδιά με μαθησιακές ιδιαιτερότητες (Δημοτικό- Γυμνάσιο) – Ειδικά τμήματα STEM & ROBOTICS για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου – Ειδικό Πρόγραμμα Σταδιοδρομία για παιδιά Λυκείου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Φροντιστηρια Φροντιστηριο Φροντιστηριων, Προετοιμασια Για Πανελληνιες, Φυσικης Φυσικη, Χημειας Χημεια Μαθηματικων, Αρχαια Αρχαιων, Νεοελληνικης Γλωσσας, Προετοιμασια Εισαγωγης Σε Προτυπα Πειραματικα Σχολεια, Προετοιμασια Φοιτητων, Ενισχυτικη Διδασκαλια, Σχολικη Μελετη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: