Κατηγορίες
Πολιτικοί Μηχανικοί, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο μας, δραστηριοποιείται στις μελέτες και στις κατασκευές κτηρίων, οικοδομικές άδειες, επιβλέψεις, τοπογραφικά, ενεργειακές επιθεωρήσεις, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων. Επίσης αντικείμενό μας είναι η προώθηση ακινήτων (κατοικιών, επαγγελματικής στέγης, οικοπέδων & αγροτεμαχίων) καθώς επίσης και οι εκτιμήσεις ακινήτων. Θεωρούμε ότι διαφήμιση του γραφείου μας είναι οι πελάτες μας.
Κι αυτό γιατί προσπαθούμε με συνέπεια και ήθος να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους. Στη συνεργασία μας προέχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η άμεση ανταπόκριση, η εμπεριστατωμένη και υπεύθυνη άποψη και η τεχνική κατάρτιση.
Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικό με τις στεγαστικές σας ανάγκες και τις επενδυτικές σας ανησυχίες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΤΕΧΝΙΚΟ:
Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και την κατασκευή κτηρίων.
Το συγκεκριμένο τμήμα έχει ασχοληθεί με την κατασκευή:
Κατοικιών για ιδιώτες, Ανέγερση πολυκατοικιών σε ιδιόκτητα οικόπεδα και με αντιπαροχή, Αιθουσών Συνάθροισης Κοινού, Ιδιωτικών Ιατρικών Κέντρων, Επαγγελματικών χώρων και Βιομηχανικών - Βιοτεχνικών εγκαταστάσεων. Επίσης με την έκδοση οικοδομικών αδειών, τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, με μελέτες & επιβλέψεις κατασκευών, με νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων και με την τακτοποίηση χώρων βάσει του Ν4178/2013 σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αναλαμβάνει ενεργειακές επιθεωρήσεις κτηρίων και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ:

Αντικείμενό μας είναι η προώθηση ακινήτων (κατοικιών, επαγγελματικής στέγης, οικοπέδων & αγροτεμαχίων) καθώς επίσης και οι εκτιμήσεις ακινήτων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεσιτικο Γραφειο, Κατασκευες Κτηριων, Νομιμοποιηση Αυθαιρετων, Επισκευες Κτηριων, Πωλησεις Ακινητων, Αποπερατωσεις Κτηριων, Τοπογραφικα, Οικοδομικες Αδειες, Ενεργειακα Πιστοποιητικα, Ελεγχος Στατικης Επαρκειας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: