Κατηγορίες
Ανελκυστήρες
Εγκατάσταση Ασανσέρ
Συντήρηση Ασανσέρ
Περιγραφή Επιχείρησης
Στην εταιρεία B.T.S. – Μαργαρίτης πρωταρχικό μέλημα της είναι η μελέτη και ο σχεδιασμός, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εγκατάστασης, της συντήρησης ή της ανακαίνισης ενός ανελκυστήρα, καλύπτοντας με απόλυτη επιτυχία, τις απαιτήσεις σας για ασφάλεια, λειτουργικότητα και design.
Διαθέτοντας όλο τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό και επιλέγοντας για ανθρώπινο δυναμικό, άτομα με ειδικευμένη τεχνογνωσία, ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας και αυξάνει σημαντικά τη διαφορά με τα καθιερωμένα παραδοσιακά τεχνικά γραφεία.
Σκοπός της είναι να εξασφαλίσει την ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών, συνδυάζοντας αξιοπιστία, ασφάλεια, ποιότητα, αντοχή, εμπιστοσύνη, καλαισθησία και εγγυημένη απόδοση.
Η υπευθυνότητα, το μεράκι μας, η άριστη εργασία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τις ανάγκες του πελάτη αποτέλεσαν τους λόγους εκείνους που κατέταξαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε υψηλό επίπεδο.
Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες συντήρησης του ανελκυστήρα σας δίνοντας σας την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος σας, σε συμμόρφωση πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Βασική πολιτική της BTS είναι ο υψηλότερος δυνατός βαθμός ενσυναίσθησης των ανθρώπων μας κατά την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες που μας τιμούν με την επιλογή τους.

Εγκαταστάσεις ανελκυστήρων

Η εξειδικευμένη ομάδα εγκαταστάσεων της BTS κατέχοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση που απαιτείται για τη μελέτη και εγκατάσταση προβαίνει στην τοποθέτηση όλων των ειδών ανελκυστήρα χρησιμοποιώντας άριστα υλικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε έργου.
Συντήρηση & Τεχνική Υποστήριξη - Παροχές Προγράμματος BTS SERVICE:

 • Εργασίες προληπτικής συντήρησης.
 • Τεχνική υποστήριξη και άμεση αποκατάσταση βλαβών 365 μέρες τον χρόνο.
 • Ασφάλιση των ανελκυστήρων έναντι αστικής ευθύνης.
 • Δελτίο τεχνικού ελέγχου για κάθε επίσκεψη
 • Ετήσια αναφορά βλαβών
 • Πλήρη ιστορικό ανελκυστήρα

Αναβαθμίσεις Εκσυγχρονισμοί
Με την αναβάθμιση – εκσυγχρονισμό ενός ανελκυστήρα πετυχαίνουμε τα εξής:

 • Αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφαλείας του ανελκυστήρα.
 • Ομαλότερη λειτουργία.
 • Βελτιώνεται η αισθητική του ανελκυστήρα.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Δυνατότητα αυτόματου απεγκλωβισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Η BTS σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ανελκυστήρων για κάθε σας ανάγκη.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εγκατασταση Ανελκυστηρα, Επισκευη Ανελκυστηρα, Service Ανελκυστηρα, Επισκευη Ασανσερ, Service Ασανσερ, Συντηρηση Ανελκυστηρα, Ανελκυστηρες Αμεα, Ανελκυστηρες Φορτιων, Συντηρηση Ασανσερ, Ασανσερ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ν. Θεσσαλονίκης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24 ώρες/365 μέρες
 
Μοιράσου το: