Κατηγορίες
Πολιτικοί Μηχανικοί, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Με εμπειρία που ξεπερνά τα 30 έτη, το κατασκευαστικό γραφείο «Άγγελος Γιάκης» διαθέτει την τεχνογνωσία για να εξασφαλίσει άριστη ποιότητα κατασκευής και μελέτες υψηλού επιπέδου.
 Τα έργα που φέρουν την υπογραφή του γραφείου καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, ενώ παραδίδονται πάντοτε στους χρόνους και τον προϋπολογισμό που έχει συμφωνηθεί. Το κατασκευαστικό γραφείο μετρά περισσότερα από 30 έτη λειτουργίας έχοντας επιτύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού χάρη στη συνέπεια και την αξιοπιστία του. Από το 2008 τη σκυτάλη έχει αναλάβει ο Άγγελος Γιάκης, συγκεράζοντας απόλυτα την κατάρτιση με την οικογενειακή εμπειρία. Άριστη ποιότητα κατασκευής και έντιμη κοστολόγηση επιτυγχάνουν τον ιδανικό συνδυασμό για την πραγμάτωση έργων που καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Με την αρωγή εξειδικευμένων συνεργατών και ειδικών συνεργείων το κατασκευαστικό γραφείο «Άγγελος Γιάκης» παραδίδει ολοκληρωμένες λύσεις από την μελέτη έως την κατασκευή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων
Αναλαμβάνουμε ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, που συνοδεύονται από τεκμηριωμένες μελέτες απόσβεσης της επένδυσής του πελάτη.
Αρχιτεκτονικές Μελέτες
Στατικές Μελέτες
Μελέτες Η/Μ Εγκαταστάσεων
Μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης
Τοπογραφικές μελέτες
Ανακαινίσεις Οικιών – Επαγγελματικών χώρων
Το κατασκευαστικό γραφείο παραδίδει ολοκληρωμένες λύσεις από την μελέτη έως την κατασκευή, ενώ αναλαμβάνει επίσης ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, που συνοδεύονται από τεκμηριωμένες μελέτες απόσβεσης της επένδυσης του πελάτη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τεχνικα Γραφεια, Εκδοση Τεχνικων Εκθεσεων, Εκτιμηση Ακινητων, Τακτοποιηση Νομιμοποιηση Αυθαιρετων, Πιστοποιητικα Ενεργειακης Αποδοσης, Πολιτικος Μηχανικος, Αρχιτεκτονικη Στατικη Μελετη, Οικοδομικες Αδειες, Τοπογραφικα Διαγραμματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: