Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΗΣ, Διαιτολόγος , Τηλ: 2421033055  Fax: 2421033055  Κιν: 6972080812 Email: konstantinos.lampis.78@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο διατροφολόγος – διαιτολόγος, M.Sc. Λάμπης Κωνσταντίνος, τέως διαιτολόγος του μαιευτηρίου Έλενα Βενιζέλου, με δεκαπενταετή εμπειρία στον χώρο της Διαιτολογίας και ακολουθώντας τις τελευταίες διεθνείς ιατρικές οδηγίες, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την παχυσαρκία και να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα εστιάζοντας στην αλλαγή της διατροφικής σας συμπεριφοράς.
Στο νόμιμο διαιτολογικό γραφείο του, στόχος είναι να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την υγεία σας και την ποιότητα της ζωής σας μέσω της αλλαγής των διατροφικών σας συνηθειών συμβάλλοντας στην προσωπική σας ευεξία και μακροζωία.
Συγκεκριμένα, παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα αδυνατίσματος με βάση τη Μεσογειακή διατροφή για φυσιολογικές ή παθολογικές καταστάσεις όπως επίσης παρέχονται διατροφικές συμβουλές σε αθλητές, παιδιά και για την περίοδο της κύησης και του θηλασμού.
Τα διαιτολόγια είναι προσαρμοσμένα στον τρόπο ζωής, στις μαγειρικές ικανότητες, το ωράριο και τις ανάγκες του κάθε ατόμου, με τη λήψη λεπτομερούς ιστορικού, για την επίτευξη του ιδανικού βάρους. Πραγματοποιείται λιπομέτρηση με την οποία εκτιμούμε τον Λιπώδη και τον Μυϊκό Ιστό, τον Δείκτη Μάζας Σώματος και τον βασικό μεταβολισμό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στόχος μας στο Διαιτολογικό Γραφείο VolosDiet είναι να σας καθοδηγήσουμε με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε:

  • Να ενημερωθείτε με ποιους τρόπους θα μειώσετε το βάρος σας εύκολα, γρήγορα και υγιεινά.
  • Να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τη διατροφή σας, χωρίς να αλλάξετε την καθημερινότητά σας.
  • Να βελτιώσετε μέσω της διατροφής την υγεία σας (χοληστερίνη, ουρικό οξύ, τριγλυκερίδια, σάκχαρο, τρανσαμινάσες κ.α.).
  • Να συμβάλετε στη βελτίωση της διατροφής των παιδιών σας.
  • Να αυξήσετε την ενέργεια, τη δύναμη, την αντοχή, τη μνήμη και την άμυνα του ανοσοποιητικού σας συστήματος με την κατάλληλη διατροφή.


Η διατροφή διαθέτει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα: είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας για την υγεία που εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Εμείς έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τι επιλέγουμε να καταναλώσουμε. Το διαιτολόγιό μας είναι κάτι το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε, έτσι μπορούμε να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα για τον εαυτό μας.

Υπάρχει η δυνατότητα για τηλεσυνδιασκεψη skype viber face time κλπ.


Στοιχεία Αναζήτησης: Λιπομετρηση, Μεταβολισμος, Διατροφικες Διαταραχες, Διατροφη Διαιτα Παιδι, Παχυσαρκια Εγκυμοσυνη Θηλασμος, Διατροφολογος, Διαχειριση Βαρους, Διατροφη Σε Ομαδες Αθλητικη Διατροφη, Διατροφικη Αντιμετωπιση Παθολογικων Καταστασεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Μαγνησίας.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
Μέσω skype
viber & face time
 
Μοιράσου το: