Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Σταύρος Γκουβίτσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Αποφοίτησε το 1991 από την Οδοντιατρική σχολή του Βελιγραδίου και από το 1993 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Ασκεί την ορθοδοντική για παιδιά και ενήλικες αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ορθοδοντική Κλινική του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.
Είναι μέλος της εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας (Ε.Ο.ΓΜ.Ε) Της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας (European Orthodontic Society) συμμετέχοντας όλο αυτόν τον καιρό στα περισσότερα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχοντας στόχο την συνεχής επιμόρφωση και ενημέρωση.
Φιλοσοφία του ιατρείου μας είναι να παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες σε ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον έτσι ώστε η παραμονή σας στον χώρο μας να είναι ευχάριστη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες μας:
Προληπτική Ορθοδοντική: περιλαμβάνει τις ενέργειες που έχουν στόχο την διαφύλαξη της σωστής σύγκλισης αποκλείοντας όλους τους παράγοντες που εμποδίζουν την φυσιολογική ανάπτυξη του γναθοπροσωπικού συστήματος.
Πρώιμη Ορθοδοντική Θεραπεία: περιλαμβάνει τις ενέργειες που έχουν στόχο στο να διορθώσουν τις αποκλίσεις στην αύξηση και την ανάπτυξη κατά την διάρκεια της παιδικής και της μικτής οδοντοφυΐας.
Ορθοδοντική για παιδιά και εφήβους: Σε αυτή την ηλικία η ορθοδοντική θεραπεία έχει σκοπό να διορθώσει τις τυχόν σκελετικές ανωμαλίες και να μετακινήσει τα δόντια στην σωστή τους θέση με αποτέλεσμα την σωστή σύγκλιση των δοντιών.
Ορθοδοντική για ενήλικες: Τα τελευταία έτη παρατηρείται μια συνεχής αύξηση των ενηλίκων ορθοδοντικών ασθενών και αυτό γιατί οι ενήλικες έχουν ενημερωθεί και πειστεί ότι πλέον όλες οι ηλικίες προσφέρονται για ορθοδοντική θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σιδερακια, Στραβα Δοντια, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Προληπτικη Ορθοδοντικη, Πρωϊμη Ορθοδοντικη, Ναρθηκες Σταθεροποιησης, Διαφανοι Ναρθηκες, Κινητα Μηχανηματα, Ουλα, Περιοδοντιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: