Κατηγορίες
Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Διαχείριση Κτιρίων, Συνεργεία Καθαρισμού, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ , Τηλ: 2109410130 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας είναι στο χώρο των αποφράξεων, απολυμάνσεων εδώ και 37 χρόνια. Έχουμε αναλάβει ανάμεσα στις άλλες εργολαβίες από το Υπουργείο Γεωργίας τις αποφράξεις, καθαρισμούς και απολυμάνσεις των παιδικών κατασκηνώσεων Σουνίου, κτηρίων του Δήμου Μοσχάτου, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Κ. Λαχαναγορά Ρέντη, στρατιωτικών μονάδων, ΟΔΙΕ (Ιππόδρομος), ΗΣΑΠ, Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καθώς και τον καθαρισμό – συντήρηση – κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής και αγωγών ομβρίων στην περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕΧΩΔΕ). Όλοι οι παραπάνω φορείς έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, γι' αυτό και μας τιμούν με την προτίμησή τους.
Διαθέτουμε μηχανήματα αποφράξεων τελευταίου τύπου, πιεστικά 500 ατμοσφαιρών, μηχανήματα υδροβολής, ηλεκτρικά μηχανήματα και κάμερα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επιτυγχάνουμε την τέλεια απόφραξη και καθαρισμό των σωληνώσεων από ρίζες, λίπη και άλλα αντικείμενα. Στον τομέα των απολυμάνσεων όλα τα χημικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών, άοσμα και τα πλέον κατάλληλα για την εκτέλεση του έργου. Το προσωπικό μας εκτελεί πάντοτε το έργο με φόρμες, ειδικές μάσκες και γάντια, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους.
Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας, της προσωπικής συμμετοχής και του επιστημονικού συνεργάτη για την εκτέλεση του έργου, την εμπειρία του προσωπικού, των αποφρακτικών μηχανημάτων τελευταίου τύπου και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε ουδέποτε έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στις εργολαβίες που αναλαμβάνουμε. Αποφράξεις – απολυμάνσεις, συντηρήσεις πολυκατοικιών (κοινόχρηστα δωρεάν έκδοση), καθαρισμοί πολυκατοικιών, άντληση υδάτων, έλεγχος με κάμερα για τον εντοπισμό καθιζήσεων ή διαρροών στο εσωτερικό των αγωγών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αντληση Υδατων, Ελεγχος Φρεατιων Με Καμερα, Καθαρισμος Φρεατιων, Συντηρησεις Φρεατιων, Μυοκτονιες, Απολυμανση Σπιτιου, Πιεστικα Μηχανηματα Νερου, Ηλεκτροκινητα Μηχανηματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: