Κατηγορίες
Αλουμίνια, Μεταλλικές Κατασκευές, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων, Ρολά
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο ΟΞΑΛ είναι αποκλειστικά προσανατολισμένη στην ανοδίωση αλουμινίου. Παρακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις και επενδύουμε σε νέα προϊόντα - ιδέες που μπορούν να παρέχουν στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς προσφέροντας πολλές εναλλακτικές λύσεις. Η πιστή τήρηση των προδιαγραφών, ο συνεχής έλεγχος και η πιστοποιημένη οργάνωση της παραγωγής, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζουν ταχύτητα παράδοσης, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.
Τι είναι ανοδίωση:
Η ανοδίωση είναι μία διεργασία όπου με τεχνητό τρόπο δημιουργείται μία στοιβάδα οξειδίου στην επιφάνεια του αλουμινίου που του παρέχει ισχυρές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες. Η στοιβάδα αυτή δημιουργείται ηλεκτρολυτικά, κατά την εμβάπτιση του αλουμινίου σε μία δεξαμενή που περιέχει τον ηλεκτρολύτη, με τη χρήση συνεχούς ρεύματος.
Γιατί ανοδίωση:
Η ανοδίωση αποτελεί την καλύτερη επεξεργασία του αλουμινίου σε ό,τι αφορά την αντοχή σε διάβρωση, ακόμη και σε περιπτώσεις που οι κλιματικές συνθήκες είναι έντονες (παραθαλάσσιες περιοχές με υψηλή υγρασία και ηλιοφάνεια).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής τριών ειδών φινιρίσματος των προφίλ (με μηχανική ή χημική επεξεργασία): ματ, γυαλιστερό και σατινέ.
Η εμφάνιση των ανοδιωμένων προφίλ μπορεί να είναι άχρωμη (φυσικό) ή έγχρωμη. Παράγουμε όλες τις αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού.
Κατ’ αποκλειστικότητα στην ελεύθερη αγορά, διαθέτουμε απομίμηση INOX σε όλους τους τρόπους φινιρίσματος. Το INOX είναι ηλεκτρόχρωμα νικελίου στο οποίο εμβαπτίζονται τα προφίλ ώστε να επιτευχθεί η απόχρωση του ανοξείδωτου χάλυβα στο αλουμίνιο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανοδιωση, Προφιλ Φινιρισματος, Ματ Γυαλιστερο, Ανοδιωσης, Αποχρωσεις Χρυσου, Συρομενα, Ανοιγομενα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: