Κατηγορίες
Πίτσα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η PIZZA RODOS - ΓΙΑΝΟΥΚΛΑ ΛΟΥΚΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ, στη Ρόδο, που παράγει τρόφιμα, όπως καταψυγμένα προϊόντα και πίτσες, ιδρύθηκε το 1989 από τον Ζαχαρία Γιάνουκλα και την οικογένειά του. Μετά την επιστροφή της από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου εργαζόταν, η οικογένεια ιδρύει την εταιρεία σε ιδιόκτητο ακίνητό της, επί της Δημητρίου Αναστασιάδη 49, στην περιοχή Δασκάλοι, στην πόλη της Ρόδου. Η πολυετής εμπειρία μάς έχει αναδείξει σε ηγετική εταιρεία στον τομέα της προπαρασκευασμένης πίτσας στο νομό Δωδεκανήσου, μέσα από τη συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού μας και πάντα με στραμμένη την προσοχή μας στην ποιότητα των πρώτων υλών και στη διαδικασία παραγωγής.
Στην παραγωγή πίτσας, εφαρμόζονται με συνέπεια οι κανόνες, σύμφωνα με τις διεθνείς απαιτήσεις για την ανάπτυξη και λειτουργία συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, με τα οποία η εταιρεία είναι πιστοποιημένη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε επαγγελματίες, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, σνακ μπαρ, σουπερμάρκετ κ.ά., καθώς επίσης και σε ιδιώτες, με λιανική πώληση στο χώρο του εργαστηρίου.

  • Χειροποίητα προϊόντα
  • Τροφοδοσίες επιχειρήσεων
  • Τροφοδοσίες χώρων μαζικής εστίασης

Στοιχεία Αναζήτησης: Εργαστηριο Πιτσας, Χονδρικη Λιανικη Πιτσες Βασεις Πιτσας, Διανομη Σε Καταστηματα, Προπαρασκευασμενη Πιτσα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Δωδεκάνησα
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 21:00
Σαββάτο από 08:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: