Κατηγορίες
Ανελκυστήρες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ , Τηλ: 2310778505  Fax: 2310774871 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Lemonidis εγκαθιστά, συντηρεί και εκσυγχρονίζει ανελκυστήρες ατόμων & φορτίων, κυλιόμενες κλίμακες & διαδρόμους. Η 30ετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, υποστηριζόμενα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας, καθώς και μια γρήγορη, ευέλικτη και διαρκή τεχνική υποστήριξη. Η προμήθεια των καλύτερων υλικών της αγοράς, εξασφαλίζει στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας ανταποκρινόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα.
Η υψηλή ποιότητα είναι σταθερή πολιτική για εμάς και επιτυγχάνεται με διαρκή αξιολόγηση των προμηθευτών μας και εφαρμογή συστήματος ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 για την εγκατάσταση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του κάθε ανελκυστήρα και κυλιόμενης κλίμακας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επιπέδου ικανού να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • ΜΕΛΕΤΗ / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Η εταιρεία Lemonidis αναλαμβάνει τη μελέτη και τον σχεδιασμό ανελκυστήρων κυλιόμενων κλιμάκων και ανυψωτικών μηχανημάτων για οποιαδήποτε εφαρμογή. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρείας μας με τη χρήση των πιο σύγχρονων λογισμικών CAD και προγραμμάτων εγγυώνται τη λειτουργικότητα και ασφάλεια των κατασκευών μας.
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας κάνοντας χρήση του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 χρησιμοποιεί σύστημα ποιοτικού ελέγχου με έντυπα και διαδικασίες σε κάθε φάση της εγκατάστασης και διατηρεί τεχνικό φάκελο για κάθε έργο από τη φάση του σχεδιασμού έως την αποπεράτωσή του, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια του κάθε ανελκυστήρα που παραδίδουμε.
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Η εταιρεία αναλαμβάνει τη συντήρηση παντός τύπου ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον κατά κανονικά χρονικά διαστήματα έλεγχο των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφαλείας, καθώς επίσης και των υπόλοιπων εξαρτημάτων του ανελκυστήρα για εξακρίβωση και εκτίμηση μιας τυχόν δυσλειτουργίας στην οποία μπορεί να οδηγηθεί η εγκατάσταση εξαιτίας φθοράς, βλάβης ή απορρύθμισης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εσωτερικου Χωρου Ανελκυστηρες, Μελετη Συντηρηση Επισκευη Ανελκυστηρων, Εγκατασταση Ανελκυστηρων, Ασανσερ Kleemann, Ανελκυστηρες Αμεα Αναπηρικοι Ανελκυστηρες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: