Κατηγορίες
Γερανοί, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΟΜΙΔΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2105732687  Fax: 2105316368  Κιν: 6932411829 Email: info@eurocranes.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 από τον Νομίδη Παρασκευά, ο οποίος εργάστηκε για 15 χρόνια σε μερικές από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες. Ίδρυσε τη δική του επιχείρηση «Γερανών - Μεταφορών - Ανυψώσεων» με έδρα επί της Λ. Καβάλας 344, στο Περιστέρι.
Το 1995 ήταν η χρονιά που εισέρχεται στο γραφείο ο γιος του, Ιάκωβος Νομίδης. Κύριο μέλημά του ήταν να συνεχίσει με γνώμονα τις αρχές που έλαβε από τον ιδρυτή - πατέρα αλλά συγχρόνως να εκσυγχρονίζεται συνεχώς σε ό,τι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή με ό,τι νεότερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη τεχνολογία, συνδυάζοντας έτσι την πείρα του παρελθόντος με τις σύγχρονες ανάγκες στον τομέα των μεταφορών.
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη συνέπεια που μας διακρίνει, τις άριστες τιμές, την πάντα φιλική διάθεση προς τους πελάτες μας και την υπευθυνότητά μας, μας καθιστούν κορυφαία επιλογή στον τομέα των μεταφορών. Απόδειξη οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας αφού έχουμε διεκπεραιώσει μοναδικά έργα όπως: μεταφορά και τοποθέτηση αξονικών τομογράφων, αεροπλάνων - ελικοπτέρων, γραμμών παραγωγής στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων και άλλες πολυάριθμες εξειδικευμένες εργασίες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Παντός είδους μεταφορές σε όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα. Ανυψώσεις με γερανούς “παπαγαλάκια” που αυτοφορτώνονται και αυτοεκφορτώνονται.
Μετακομίσεις μηχανημάτων εντός εργοστασίων με ειδικά εργαλεία: πατίνια, τιμόνια μηχανημάτων με χαμηλές ρόδες, υδραυλικούς γρύλους ανυψώσεως μηχανημάτων, ράουλα, παλάγκα (χειροκ-ηλεκτρ) ράμπες, παλετοφόρα χαμηλά και 1.5μ ανυψ.ικανοτητας. Ενοικίαση κλαρκ - Ενοικιάσεις κλαρκ - Εκφορτώσεις με κλαρκ - κλαρκ

  • Ανυψώσεις με τηλεσκοπικούς γερανούς ύψους έως και 60 μέτρων
  • Εργασίες με κλαρκ από 1,5Τ έως 6Τ
  • Εργασίες σε όλα τα ύψη με σταθερό καλάθι ατόμων
  • Αποθηκεύσεις μηχανημάτων και οποιωνδήποτε άλλων αντικειμένων σε στεγασμένο ή υπαίθριο φυλασσόμενο χώρο.

Καμία εργασία δεν είναι δύσκολη για εμάς, απλά ρωτήστε μας!
Συνεχίζουμε από το 1980 να κάνουμε οποιαδήποτε εργασία με γερανούς και μεταφορές από τη μεγαλύτερη έως και την απλούστερη και πάνω από όλα εμείς, μπορούμε και συμπιέζουμε τις τιμές μας κρατώντας τες στα χαμηλότερα λογικά επίπεδα της αγοράς.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ανυψωση, Ανυψωσεις, Μηχανηματων, Isobox, Σταθερο Καλαθι, Γερανοφορο, Γερανοφορα, Γερανομεταφορες, Τηλεσκοπικοι Γερανοι, Κλαρκ, Μανουβροδουλειες, Κλαδεμα Δεντρων, Καλαθοφορα Καλαθοφορο, Γερανος Με Καλαθι, Scrap Σκραπ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική - Όλη την Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 07:00 έως 22:00.
 
Μοιράσου το: