Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Brainy Kids είναι ένα πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών που ιδρύθηκε για να παρέχει με παιδοκεντρική προσέγγιση υπηρεσίες πρόληψης, αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με διεπιστημονικό τρόπο και με ιδιαίτερη ευαισθησία σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επικοινωνία, τον λόγο, την ανάπτυξη, την κοινωνικοποίηση, την αυτονομία, την κίνηση, τη μάθηση και τη συμπεριφορά. Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας καθ’ ότι η διεπιστημονική μας ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους κλινικούς θεραπευτές, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς.
Στόχος μας είναι η άμεση συνεργασία με τους γονείς και τα σχολεία των παιδιών ώστε να προσφέρουμε μία κοινή προσέγγιση στα παιδιά. Στο Brainy Kids πραγματοποιούνται και δημιουργικά εργαστήρια (από 10 μηνών) με σκοπό την ενσωμάτωση, την κοινωνικοποίηση και τη συναισθηματική ανάπτυξη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Λογοθεραπεία, Πρώιμη Παρέμβαση, Εργοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Ψυχοπαιδαγωγικά Προγράμματα, Ομάδες συναισθηματικής ανάπτυξης και κοινωνικών δεξιοτήτων, Ατομικά & Ομαδικά Προγράμματα σε παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, Δημιουργικά Προγράμματα.
Επίσημη συνεργασία με το Έναυσμα, Πρότυπο Κέντρο Παιδιού, Νέο Ψυχικό τηλ.: 2106464866.

  • Επιστημονικά Υπεύθυνοι:

Κουκέλλη Μαρία, Ειδική Παιδαγωγός, MEd
Μαργέλλου Πολυξένη, Ειδική Παιδαγωγός, MEd


Στοιχεία Αναζήτησης: Πρωιμη Παρεμβαση, Μαθησιακες Δυσκολιες, Ψυχοπαιδαγωγικα Προβληματα, Συναισθηματικη Αναπτυξη, Ομαδικα Προγραμματα, Ατομικα Προγραμματα, Διαχυτες Αναπτυξιακες Διαταραχες, Δημιουργικα Προγραμματα, Εργοθεραπευτες, Δυσλεξια, Προβλημα Λογου, Υπερκινητικοτητα, Διασπαση Προσοχης, Λογοθεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: