Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Μουσικοθεραπεία
Ομαδική Ψυχοθεραπεία - Group Therapy
Σύμβουλοι Γάμου
Συστημική Ψυχοθεραπεία
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μουντάκη Δήμητρα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ.: 9157).
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο τμήμα της Οικογενειακής Θεραπείας.
Μετεκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (EAP).
Είναι αρθρογράφος και επιστημονικός συνεργάτης σε διαδικτυακές πλατφόρμες, εφημερίδες και περιοδικά.
Δραστηριοποιείται στην Αττική και τα Χανιά της Κρήτης. Αναλαμβάνει ατομικές συνεδρίες, ζευγάρια και οικογένειες. Διαθέτει ιδιωτικό γραφείο, ενώ παρέχει και συνεδρίες μέσω skype ή κατ’ οίκον.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

«Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω στο «πάντρεμα» του «Αισθάνομαι», του «Σκέφτομαι» και του «Κάνω». Όσο πιο συναισθηματικά αυθεντικοί είμαστε, τόσο θα αναγνωρίζουμε την αξία μας, θα μας δείχνουμε επιείκεια, θα μας δίνουμε ευκαιρίες και θα απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας. Η αγάπη, η χαρά, η προστασία και η ασφάλεια ξεκινούν από εμάς για εμάς!»

  • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  • Ομαδική Ψυχοθεραπεία
  • Θεραπεία Ζεύγους
  • Συμβουλευτική Γονέων - Παιδιών

Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκεψεις Κατ’ Οικον, Συνεδριες Μεσω Skype, Οικογενειακη Θεραπεια, Θεραπεια Ζευγους, Συμβουλευτικη Γονεων, Συμβουλευτικη Παιδιων Εφηβων, Αγχος, Καταθλιψη, Διατροφικες Διαταραχες, Ψυχοεκπαιδευτικο Παιχνιδι Παιδιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: